Hou je piekverbruik onder controle en bespaar fors op de energiefactuur

Waarom zou je maar 30% gebruiken van de energie die jouw zonnepanelen opwekken, als je ook meer dan 70% kan gebruiken? Met ons modulair batterijsysteem sla je overtollige energie op die geproduceerd wordt door jouw zonnepanelen, daarmee controleer je ook nog eens jouw piekverbruik. Hiermee bespaar je fors op je energiefactuur.

Ik wil meer info

LP Battery Peak Pack

"*" geeft vereiste velden aan

Volledige naam*

Wat zijn de voordelen?

Verlaag je piekverbruik en energiekosten en bespaar geld op je elektriciteitsrekening.

Verhoog je energie-efficiëntie en verminder je ecologische voetafdruk.

Versnel de terugverdientijd van jouw zonnepaneleninstallatie.

Geniet van de voordelen van een modulair systeem dat kan worden aangepast aan jouw specifieke energiebehoeften.

Vraag meer info aan

Met de Buildinc Battery Peak Pack, een innovatieve thuisbatterij, kan je het rendement van je zonnepanelen verhogen van 30% naar 70%. Door je overtollige energie overdag op te slaan en deze later te gebruiken wanneer je die het meest nodig hebt, kun je je afhankelijkheid van het net verminderen en je energiekosten verlagen.

Start vandaag nog met besparen
neem contact op

LP Battery Peak Pack

"*" geeft vereiste velden aan

Volledige naam*

Wat zeggen onze klanten?

"Dankzij deze batterij zijn we alvast voorbereid op het capaciteitstarief dat sinds begin dit jaar van toepassing is. . Zo kunnen we onze verbruikspieken nog beter spreiden! Het grootste voordeel is natuurlijk dat we hier enorm veel op besparen!"
M. Van den Berg
M. Van den Berg

Verminder jouw CO2-voetafdruk

Bovendien is de Buildinc Battery Peak Pack een duurzame keuze die jouw CO2-voetafdruk verkleint. Door je zonnepanelen efficiënter te gebruiken, kan je de hoeveelheid energie verminderen die je van het netwerk afneemt en zo jouw impact op het milieu verkleinen. Investeer vandaag nog in de Buildinc Battery Peak Pack en start met het besparen van energie en het verminderen van jouw ecologische voetafdruk.

Bespaar geld en gebruik groene energie

Waarvoor staat BUILDINC?

BUILDINC is een gespecialiseerd bouwbedrijf dat snelle, slimme en groene oplossingen bedenkt voor elk (bouw)probleem. Met onze kennis en expertise op vlak van duurzame bouwtechnologieën helpen we graag je droom waarmaken.

Copyright 2023 BUILDINCPrivacy Policy

website door Varamedia