Casco bouwpakket

Casco bouwpakket
casco woning bouwen

Koop jouw casco bouwpakket bij BUILDINC

Wanneer je er zeker van wil zijn dat jouw woning perfect voldoet aan jouw wensen qua afwerking is het een goed idee om een eigen huis te laten bouwen. Maar hoe doe je dat op een budgetvriendelijke manier? Dat kan met een casco bouwpakket van BUILDINC. Ontdek hier alles over jouw toekomstige casco woning!

Wat is een casco woning?

Een casco is eigenlijk een ruwbouw van een woning. De dragende constructie van het gebouw, namelijk de houtskeletbouw, wordt al gemonteerd door ons team. Wij zorgen ervoor dat dit wind- en waterdicht opgeleverd wordt. Dat betekent ook dat ramen en deuren reeds in de wanden geplaatst zullen zijn en dat het metselwerk, glaswerk en de dakbedekking al aanwezig zijn. 

De rest van de woning, namelijk het schilderen van de binnenwanden, tegelwerk, sanitair plaatsen, de vloer leggen, etc. kan jij zelf doen indien je dat wenst. Jij bepaalt zelf het afwerkingsniveau van de woning. 

De vele voordelen van een casco huis

Een casco bouwpakket van BUILDINC komt met heel wat voordelen. BUILDINC staat sowieso al garant voor een slimmere en groenere manier van bouwen. Zo maken wij bijvoorbeeld gebruik van modulair bouwen: onze projecten kan je later uit elkaar halen om de aparte delen opnieuw te gebruiken. Lees hieronder nog enkele andere voordelen van een casco huis.

Bepaal je eigen budget

Het leuke aan een casco woning is natuurlijk dat je de afwerking volledig zelf bepaalt – dat betekent ook dat jij zelf kiest wat de prijs van de materialen is. Wil je graag wat besparen? Kies dan voor goedkopere materialen. 

Jij bepaalt zelf welke materialen je gebruikt. Wil je graag een kwalitatieve, maar duurdere gevelbekleding? Dan kan je bijvoorbeeld wat geld besparen met een goedkopere vloertegel. Zo bepaal je zelf je budget. 
casco woning betekenis

Jouw afwerking op jouw tempo

Wil je bij de bouw van jouw woning zorgen voor kwalitatief, maar prijzig schilderwerk? Dan kan je er ook voor kiezen om die kosten wat vooruit te schuiven en iets langer over je casco woning te doen. 

Wil je zelf de handen uit de mouwen steken om jouw woning te bouwen, maar werk je daarnaast ook fulltime? Ook dan kan je ervoor kiezen om dit project wat trager vooruit te laten gaan. Jij bepaalt zelf het tempo van de werken

Wil je liever een prefab woning laten leveren? Ook dat kan bij BUILDINC! Lees meer over prefab woningen

Een casco huis bouwen

Een casco bouwen komt met heel wat voordelen. Wil jij beginnen aan jouw casco bouwpakket? Doe dat dan met BUILDINC! Met ons bouw je jouw casco in enkele stappen. Twijfel je toch nog of je liever een woning hebt die sleutelklaar is? Geen zorgen! Contacteer ons voor een gesprek om er samen achter te komen welk project beter past bij jouw budget en bij jouw wensen

Bepaal de prijs van jouw project

Na een overleg met jou over je wensen en je budget leggen wij een prijsvoorstel op tafel. Met BUILDINC krijg je geen verrassingen: we geven je één vaste prijs, waar later geen extra kosten meer bijkomen. Bekijk zeker ook eens de premies voor nieuwbouw van de Vlaamse Overheid om nog wat extra te besparen.

casco woning bouwen

Welke mate van afwerking?

Samen met jou stellen we een plan op van hoe de woning eruit zal zien. Welke mate van afwerking wens je? Wil je gewoon een water- en winddichte woning, of mag het wat meer zijn? Zo kunnen we bijvoorbeeld de nutsvoorzieningen, zoals elektriciteit of sanitair, al plaatsen. 

Geniet levenslang van jouw woning met BUILDINC

Wil jij jouw casco woning kopen en beginnen werken aan jouw droomhuis? Dan ben je bij BUILDINC aan het juiste adres. Neem snel contact met ons op voor een afspraak en begin meteen met bouwen.

Lagere energiefactuur

BUILDINC streeft steeds naar een zo zuinig mogelijk water- en energieverbruik. Je voldoet dan niet alleen aan de opgelegde normen en maatregelen op vlak van isolatie en ventilatie, maar bespaart ook op toekomstige energiefacturen. Door het integreren van energiezuinige innovaties heb je de investering zelfs binnen de drie jaar terugverdiend!

lagere energie prijs

100% recycleerbaar

Zit je in met het milieu en wil je een groene casco woning? BUILDINC blinkt gelukkig uit in ecologisch bouwen! Bij elk van onze projecten worden er 100% recycleerbare materialen gebruikt. Alles kan dus hergebruikt worden. 

Circulaire woningbouw

Daarnaast zet BUILDINC ook in op circulaire woningbouw, waarbij de materialen van het ene bouwwerk opnieuw gebruikt kunnen worden in een nieuw project. Nadien geniet je dus voor de rest van je leven van je pand, op welke manier dan ook.

Lagere tijdsdruk

Door het efficiënte bouwproces is er minder tijdsdruk. Je krijgt de ademruimte om op je eigen tempo keuzes te maken over je toekomstige woning. Daarnaast geeft dit je de mogelijkheid om de kosten te spreiden. Zo koop jij je eigen woning volledig volgens jouw eigen planning en budget!