Casco woning te koop in Limburg

Casco woning te koop in Limburg
casco woning te koop

Casco woning te koop Limburg: BUILDINC helpt je graag.

Dilsen-Stokkem, Maasmechelen, Beringen, Tongeren of Zonhoven; de provincie Limburg heeft heel wat rustige plekjes om te wonen. Het is een uitstekende locatie om te genieten van de natuur. Of je nu op zoek bent naar een halfopen bebouwing, een te renoveren woning, een handelsruimte, een nieuwbouwwoning of een leeg perceel, BUILDINC kan jouw Limburgse woondroom waarmaken. Lees snel verder om alles te ontdekken over dé oplossing: een casco woning

Een eigen huis in de provincie Limburg? Graag!

Limburg is een echte toplocatie die heel wat troeven heeft. Ongeveer 40% van alle beschermde natuurgebieden situeren zich in Limburg. Rust en frisse lucht bevinden zich dus steeds op wandelafstand. Wie wil er nu niet wonen op deze rustige locatie?

casco woning ruwbouw

Huren, kopen of bouwen?

Omdat de meeste Limburgse steden in het groen zijn gelegen, is het een erg gegeerde locatie om te wonen. Zoek je een woning in het Limburgse, dan kan je al eens op moeilijkheden stuiten. 

Woningen die te huur staan, zijn erg populair en staan meestal niet lang op de immosites. Daarnaast zijn deze woningen misschien niet volledig naar jouw smaak en ben je afhankelijk van een huisbaas. 

Misschien is een woning kopen dan een betere optie? Al leg je voor een moderne woning met drie slaapkamers en carport een aardige duit neer. Bovendien komen er daar nog kosten voor verbouwingswerken bij. 

Dan is bouwen misschien nog de beste optie. Met een ruim perceel kan je al veel doen. Toch komt er ook hier veel bij kijken en duurt het vaak maanden, zoniet jaren, tot je kan intrekken in je droomhuis.  

Ontdek de mogelijkheden van de casco woning

Casco is Spaans voor ‘scheepsromp’ en dat is ook wat je ongeveer kan verwachten van een casco woning. Deze bouwvorm houdt in dat enkel de ruwbouw neergezet wordt. Er wordt een dragende constructie gebouwd. De buitenafwerking zorgt ervoor dat alles wind- en waterdicht is.

Voor het bouwen van een casco woning gebruikt BUILDINC zogenoemde SIP-panelen. Met de zes verschillende paneelmodellen kunnen we makkelijk 90% van het woningskelet bouwen. De panelen zijn wind- en waterdicht, hebben een hoge isolatiewaarde en kunnen efficiënt geassembleerd worden. Een casco woning kan er dus erg snel staan!

Het bouwen van een casco woning kost gemiddeld 30% minder dan het bouwen van een standaard woning. Hoeveel je exact zal uitgeven is moeilijk te zeggen omdat het afhangt van de mate van afwerking en de gebruikte materialen. Gelukkig kan je op heel wat bonussen en premies van de Vlaamse overheid rekenen. 

Kies de mate van afwerking

Als je een beetje handig bent, kan je zelf aan de slag met dit skelet. Op die manier kan je makkelijk de kosten voor de installatie van nutsvoorzieningen of de inrichting drukken. Toch is het handig om te weten dat je ook voor de verdere afwerking op BUILDINC kan rekenen. 

Je bent volledig vrij om de mate van afwerking te bepalen. Heb je toch nog hulp nodig bij de installatie van vloerverwarming, een warmtepomp of elektriciteit, dan is dat snel geregeld. Wens je voor de eindafwerking een aannemer in te schakelen? Dan moedigen we dat zeker aan. Op die manier ben je zeker dat alles, van keuken tot terras, afgewerkt is naar jouw visie.

Financiële ademruimte

Omdat er zoveel keuzevrijheid is bij het bouwen van een casco woning, heb je het budget volledig zelf in handen. Kies je ervoor de woning zelf af te werken en in te richten, dan kan je al heel wat besparen. Hetzelfde geldt voor het werken met goedkope of dure materialen. Dit betekent ook dat je alles op je eigen tempo kan doen. Indien je hulp nodig hebt met het in kaart brengen van de kosten, kan je steeds een gratis vrijblijvende offerte aanvragen bij BUILDINC. Je kan ook steeds een kijkje nemen op onze pagina: ‘casco woning afwerken prijs’.

casco woning bouwen

Een duurzame oplossing

BUILDINC werkt steeds met 100% duurzame materialen. Daarnaast zijn we ook sterk in circulair bouwen. Dat wil zeggen dat alle materialen die bij de constructie van de woning gebruikt worden, jaren nadien opnieuw gebruikt kunnen worden in een nieuwe constructie. Binnen de modulaire woningbouw betekent dat een carport makkelijk omgevormd kan worden naar een extra slaapkamer.

Vertrouw op de expertise van BUILDINC!

Slimmer, sneller, groener

Bij BUILDINC zetten we alles op alles om slimmere, snellere en groenere totaaloplossingen te bedenken. Met onze kennis en expertise op vlak van duurzame bouwtechnieken, bouwen we met gemak een moderne energiezuinige nieuwbouwwoning. Wij gebruiken graag onze troeven om jouw droomwoning werkelijkheid te maken.

Geen verrassingen

Heb je een vraag of wil je wat meer uitleg? Neem gerust contact met ons op. Bouwen en verbouwen is vaak stresserend. Daarom staan we steeds klaar met advies en een helder plan van aanpak. Wie een gratis offerte aanvraagt bij BUILDINC komt niet voor verrassingen te staan!

Samen maken we jouw droom waar!

Op BUILDINC kan je bouwen! We luisteren graag naar jouw ideeën en plannen. In combinatie met onze jarenlange ervaring kan het niet anders dan mooi uitpakken. Neem vandaag nog contact met ons op! Wil je casco woning kopen? Kies dan voor BUILDINC en vertrouw op onze expertise.