Casco woning te koop in Antwerpen

Casco woning te koop in Antwerpen
casco woning te koop

Casco woning te koop Antwerpen: BUILDINC is de ideale projectpartner!

De provincie Antwerpen heeft heel wat te bieden, waardoor er veel mensen in Antwerpen willen wonen. Overal in de provincie zijn er prachtige natuurgebieden te ontdekken waar je volledig tot rust kan komen. Toch is het spannende stadsleven nooit ver weg. Lijkt het je onmogelijk om de geschikte leefruimte, winkelruimte of kantoorruimte te vinden in Antwerpen? Dan heeft BUILDINC dé oplossing voor jou! Lees snel verder om de nieuwste wooninnovatie te ontdekken: de casco woning!

Wonen in 2000 Antwerpen

Antwerpen is gelegen in het oosten van België en deelt een grens met Nederland. Deze centrale ligging biedt heel wat potentieel. Natuurgebieden als de Antwerpse Kempen, de Kalmthoutse Heide of het Zilvermeer zorgen voor rust en stilte. Voor shopping trips in grotere winkels, kunst en cultuur kan je terecht in de mooie steden die de provincie herbergt: Antwerpen, Mechelen en Turnhout. Kleinere gemeenten, zoals Boom of Hove, zijn dan weer ideaal voor fiets- en wandelsport. Alles is vlakbij in 2000 Antwerpen!

cascowoning_afwerken

Een woning huren of kopen

Omwille van die perfecte ligging, is het vaak moeilijk om een geschikt pand te vinden. Of het nu gaat om een loft met terras, een ruim gelijkvloers appartement, een handelspand, een studio of een gebouw met lift. Immo is een gevoelig onderwerp in Antwerpen. 

De gemiddelde huur- of koopprijs van een pand ligt erg hoog. Daarnaast nemen mensen met interesse meteen een optie, zodat de gebouwen ook snel weer van de immosites verdwijnen. Bovendien ben je, zeker in een huurhuis of historisch beschermd pand, nooit volledig vrij om te doen wat je wil

Een perceel bouwgrond kopen

Om die redenen zoeken mensen steeds vaker naar een mooi stuk grond om op te bouwen. Op die manier hoeven ze geen rekening te houden met de bestaande architectuur of hoe het gebouw precies is ingericht. Het geeft mensen de vrijheid om de woning van hun dromen te ontwerpen, compleet met eethoek, inkomhal, slaapkamers en een koer. Jammer genoeg kost deze droom een aardige duit en is het dus niet voor iedereen weggelegd. Of toch…

BUILDINC stelt voor, de oplossing die bouwen voor iedereen mogelijk maakt: een casco woning bouwen! 

Doe het op jouw manier, met een casco woning!

In Antwerpen zouden ze het al snel verwarren met een kaske (een afstandsbediening), maar het woord is eigenlijk afkomstig uit het Spaans. De casco woning betekenis is ‘scheepsromp’, daarmee verwijst het woord naar de stevigheid van de constructie. Een gemiddeld casco-bouwpakket houdt enkel de dragende constructie en de buitenafwerking in. Hierdoor is de woning meteen wind- en waterdicht, maar doe je de verdere installatie en afwerking zelf.

Voor het standaard bouwpakket gebruikt BUILDINC SIP-panelen. 90% van het woningskelet is opgebouwd uit de zes verschillende paneelmodellen. Deze onderdelen hebben een hoge isolatiewaarde, zijn bestand tegen weer en wind en zijn erg efficiënt te assembleren. Met de SIP-panelen is je droomwoning in een mum van tijd gebouwd!

Een cascohuis is niet alleen veel sneller gebouwd, maar is ook een stuk goedkoper. Het kost gemiddeld 30% minder dan een standaard woning. De kosten worden grotendeels gedrukt door de efficiënte assemblage, waardoor je minder arbeidskosten moet betalen. 

Daarnaast zijn reparaties makkelijker uit te voeren, wat ook een positieve impact heeft op toekomstige facturen. Bovendien kan je bij bouwprojecten rekenen op de steun van de Vlaamse overheid.

Een huis volledig van jou!

Iedereen die zelf zijn huis ontworpen en gebouwd heeft, zal het beamen: deze woning is volledig van jou. Alles wat jou gemak en comfort brengt is aanwezig. Bij een woning die volgens het cascoprincipe gebouwd is, kan je op dezelfde autonomie rekenen. 

Jouw visie

Het allergrootste voordeel bij het cascoprincipe is de vrijheid. Eenmaal de ruwbouw er staat, is het aan jou! Ben je zelf een beetje handig, dan kan je op eigen houtje de nutsvoorzieningen installeren en de inrichting verzorgen. Geen idee hoe je moet beginnen aan de installatie van een dampkap of spoelbak? Indien je minder vertrouwen hebt in je eigen kunnen, heb je natuurlijk de ruimte om het uit te besteden aan een professional

Het huis werk je volledig naar jouw visie af. De vrijheid om daarbij zelf een aannemer en vakmannen te kiezen is geen overbodige luxe. Hoe je het ook wil aanpakken, BUILDINC staat steeds voor je klaar! Neem contact met ons op om jouw woondroom te bespreken.

Jouw portefeuille

Deze vrijheid zorgt er ook voor dat jij baas blijft over je eigen portefeuille. Je kan besparen door zelf de handen uit de mouwen te steken of goedkopere materialen te gebruiken. Je hebt de keuze om een groot deel van je budget uit te geven aan een luxueuze badkamer en minder aan de slaapkamers. 

Baas over eigen project betekent ook dat je alles op je eigen tempo kan doen. Zijn de slaapkamers geen prioriteit, dan heb je de vrijheid om nog even verder na te denken voordat je aan de slag gaat. Zou je graag al zicht hebben op het kostenplaatje? Bij BUILDINC kan je gratis een vrijblijvende offerte aanvragen. Ook kan je meer lezen op onze pagina: ‘casco woning afwerken prijs’.

casco woning betekenis

Jouw bijdrage aan een duurzame toekomst

Bij BUILDINC dragen we ecologie en duurzaamheid hoog in het vaandel. Daarom gaan we steeds op zoek naar de meest groene oplossing. Wij werken steeds met 100% duurzame materialen

Bovendien is circulair bouwen ons stokpaardje. Alles wat gebruikt wordt bij het bouwen van een woning, kan in de toekomst opnieuw gebruikt worden voor iets nieuw. Binnen de modulaire woningbouw betekent dat een extra slaapkamer makkelijk omgevormd kan worden naar een kantoorruimte achteraan de tuin. De mogelijkheden zijn eindeloos!

BUILDINC is de perfecte projectpartner!

Kennis van zaken

Met onze jarenlange ervaring kan je ervan uitgaan dat we verregaande expertise hebben in het vak. Daarbij hebben we niet enkel oog voor de meest slimme of groene oplossingen, maar ook voor de wensen van onze klanten. Op dat vlak is geen uitdaging te groot. Met onze kennis van groene bouwtechnieken en vaardigheden in ecologische woningbouw bedenken voor alles een gepaste oplossing.

Complete transparantie

Onze eerste prioriteit is niet het bouwen van de meest energiezuinige woning, maar wel de tevredenheid van onze klanten. Een huis (laten) bouwen vergt een grote investering. Om die reden biedt BUILDINC volledige transparantie in de kosten. Heb je vragen of advies nodig, dan staan we steeds klaar met een helder plan van aanpak. Met BUILDINC heb je geen onverwachte en ongewilde verrassingen. Vraag nu je gratis offerte aan!

Ondersteunend partnerschap

Bij BUILDINC zien we het klantcontact als een nauw samenwerkingsverband. Zonder overleg worden er geen beslissingen genomen. Op basis van jouw wensen en onze expertise bouwen we samen jouw droomwoning. Aarzel niet om jouw plannen en ideeën met ons te delen! Een casco woning kopen? Kies voor de expertise van BUILDINC.