Modulair bouwen in België

Modulair bouwen in België voor de beste prijs. Ontdek de voordelen en werkwijze van BUILDINC.

BUILDINC bouwt ecologische en aanpasbare woningen op maat in België & Nederland. Wil je vrij en duurzaam wonen? Stel zelf je droomwoning samen met 100% natuurlijk materiaal. 

modulair bouwen belgie 2

Modulair bouwen in België: energiezuinig en snel!

De Belg houdt van bakstenen woningen, maar wist je dat er ook andere woonvormen aan een opmars bezig zijn? Zo wint modulair bouwen in België aan populariteit, en dat begrijpen we maar al te goed. Dankzij de snelle plaatsing, lage kosten, duurzame materialen én flexibiliteit is een modulaire woning de investering absoluut waard!

Goed nieuws! Bij BUILDINC kan jij terecht voor modulair bouwen in Nederland en België. Ga je met ons in zee? Dan trek je  in no time in jouw hippe, duurzame woning. 

  • Volledig op maat en volgens jouw wensen
  • Zowel zelfbouwpakketten als geplaatst
  • Begeleiding doorheen het volledige proces
  • Duurzame, circulaire & innovatieve materialen

Modulair bouwen: een efficiënt, vernieuwend concept


Modulaire woonunits of woningen worden geproduceerd in een fabriek. Dat maakt het concept ‘modulair bouwen’ ook zo efficiënt. Je hoeft geen rekening te houden met externe factoren zoals de weersomstandigheden en de beschikbaarheid van constructiewerkers. Daarnaast is zo’n kant-en-klare woning ook heel makkelijk en snel te plaatsen op de bestemming die jij voor ogen hebt. 

tuinkantoor prijs

Bovendien is modulair bouwen erg vernieuwend. Heb je geen zin in een jarenlang traject om jouw traditionele woning te bouwen? Kies jij liever voor een revolutionaire, alternatieve manier van bouwen? Dan is een modulair huis van BUILDINC een goed idee!

Geïnteresseerd? Vraag een gratis offerte aan bij de vakmannen van BUILDINC.

Traditionele bouw vs modulair bouwen 


Modulair bouwen is een duurzame bouwtechniek waarbij losse elementen of woonunits onder gecontroleerde omstandigheden worden geproduceerd in een fabriek. De geprefabriceerde woningen worden vervolgens getransporteerd naar de juiste bestemming. Daar monteert ons team zorgvuldig alle gefabriceerde modules. Op zeer korte tijd staat je woning te pronken in de straat. 

Je huis afwerken op verschillende manieren: