Modulaire woning prijs

Modulaire woning prijs

Modulaire woning: prijs bij BUILDINC

Misschien heb je al tot in de puntjes uitgewerkt hoe je leven eruit zal zien en welke woning je daarvoor nodig hebt. Er bestaat echter een grotere kans dat er onverwachte verrassingen op je pad zullen komen die dat hele plan in de war zullen gooien. Daarom kan het extra handig zijn dat je woning even makkelijk aanpassingen door kan maken als jij. De oplossing daarvoor? Een modulaire woning! In dit artikel vertelt BUILDINC je alles over deze speciale manier van bouwen en hoeveel je ervoor betaalt. Ontdek alles over dit voordelige bouwproces dankzij BUILDINC!

Modulair bouwen, wat is dat?

Ondertussen heb je waarschijnlijk al door dat een modulaire woning anders is dan een traditionele woning. Maar op welke manier? Hoe gaat modulair bouwen in zijn werk? En welke voordelen heeft dit productieproces tegenover de traditionele bouw?

Modulaire woningen zijn een soort van geprefabriceerde woningen. Bij prefab wordt een woning gebouwd in een fabriek of atelier. Specifiek bij modulaire woningen is dat het huis uit verschillende modules bestaat die allemaal geconstrueerd worden in de fabriek. Eens alles is afgewerkt worden de modules naar de bouwgrond getransporteerd, waar de constructie van het hele huis plaatsvindt.

Maak je geen zorgen: wat in de fabriek geproduceerd wordt, beschikt niet over minder stabiliteit dan een traditioneel huis. Integendeel zelfs: de projecten van BUILDINC kunnen wel tegen een stootje! Wanneer de plaatsing van de modules voorbij is, kunnen we beginnen met het installeren van verwarming, elektriciteit en sanitair. Zo snel kan je nieuwbouw woning er staan!

Voordelen tegenover traditionele bouw

Een bouwproject grotendeels laten uitvoeren in een afgesloten bouwplaats lijkt misschien vreemd, maar eigenlijk heeft het hele proces veel voordelen. Zo komt deze manier van bouwen bijvoorbeeld sneller tegemoet aan jouw specifieke eisen en wensen. Enkele andere voordelen sommen we hier graag voor je op. 

Geen last van externe factoren

Een modulair huis wordt gebouwd in een fabriek, zoals we al gezegd hebben. Het voordeel daarvan is dat de productie niet in de weg wordt gestaan door slechte weersomstandigheden, ongevallen of late leveringen aan de werf. De elementen kunnen onze constructies niet aantasten, wat ervoor zorgt dat de bouwtijd een stuk korter is!

Flexibel en snel

Een modulair gebouw is niet alleen handig vanwege zijn functionaliteit, maar je kan er ook echt alle kanten mee uit qua bouwstijl! Met een paar standaardmodules gaan we aan de slag om jouw ontwerp à la carte te creëren. Zo kunnen we je garanderen dat jouw woning aan je eisen voldoet.

Door te werken met de ene module op de andere kunnen we je verzekeren dat het hele ontwerp demontabel is. Dat maakt jouw woning erg flexibel. Een ongebruikte ruimte tover je makkelijk om tot een bijgebouw, kantoor of poolhouse. Net daarom wordt modulair bouwen vaak ingezet om zorgwoningen te creëren. Als een bepaalde ruimte niet meer nodig is, kunnen de materialen een tweede leven krijgen en in een andere ruimte getransformeerd worden. Zo kunnen meerdere generaties van jouw woning genieten!

Een woning die met je meegroeit past helemaal binnen circulair bouwen. Kies voor het wonen van de toekomst met BUILDINC!

Milieuvriendelijk en duurzaam

BUILDINC heeft zichzelf als missie opgelegd om op een zo groene en duurzame manier als mogelijk te werken. Om de duurzaamheid van onze gebouwen hoog te houden maken we bijvoorbeeld gebruik van Recyclack-panelen. Het materiaal voor deze panelen is volledig gerecycleerd en bovendien helemaal water- en winddicht. Ook zorgt het voor een geweldige isolatie

Alles wordt centraal geleverd, waardoor transport tot een minimum beperkt kan worden. De afgewerkte delen van de woning worden op het gewenste adres geleverd en daar geassembleerd. Een modulair huis is dus erg ecologisch: zelfs bij het productieproces stoot je minder CO2 uit!

Zie deze milieuvriendelijke toepassingen straks allemaal met je eigen ogen en start met het bouwen van jouw droomhuis!

Kwalitatieve afwerking

Met prefab heb jij volledige controle over het productieproces. BUILDINC voert regelmatig kwaliteitscontroles uit, waardoor we je woningen van de hoogste kwaliteit kunnen garanderen. Met modulaire woningen kan je bovendien makkelijk en snel aanpassingen uitvoeren, waardoor eventuele foutjes snel kunnen worden rechtgezet.

We werken alleen maar met hoogwaardige materialen, waardoor we zowel voor duurzaamheid als stabiliteit zorgen. Een modulair huis is dus zeker evenveel waard als een traditionele woning!

De modulaire woningen van BUILDINC

Een modulaire woning kan er op veel verschillende manieren uitzien. De ene versie is al meer betaalbaar dan de andere, maar sowieso wordt elke woning van BUILDINC met dezelfde zorg gebouwd. Lees hier meer over onze verschillende projecten en de prijs van een modulaire woning. 

Goedkoper dan traditioneel gebouwde woning?

Net als bij een traditionele woning bestaat er geen standaardformule. Ook hier hangt de prijs af van verschillende factoren, zoals de grootte van de woning, de bouwstijl, specifieke toepassingen, de materiaalkeuze, de prijs van de bouwgrond etc. Heb je slechts een klein budget? Dan is het mogelijk om jouw droomwoning te kopen voor minder dan 80.000 euro!

Ben jij benieuwd naar de kostprijs van jouw droomhuis? Vraag een gratis offerte aan!

Geen traditionele huizen

Modulair bouwen met BUILDINC betekent dat je huis er zo kan uitzien zoals jij wil. Om een idee te geven van wat wij zoal kunnen verwezenlijken, geven we je graag een paar voorbeelden van onze projecten. 

Tiny house

Een tiny house is een concept dat is overgewaaid uit Amerika. Het gaat hier om kleine woningen die ook op voorhand in een fabriek gemaakt worden en dan ter plekke geassembleerd. Een woning als deze heeft misschien geen grote oppervlakte, maar dat betekent ook dat je minder ruimte schoon moet maken.

Een kleine woning zorgt ervoor dat je minder materieel ingesteld bent, waardoor je meer gaat investeren in quality time. En als we het toch over investeringen hebben: een tiny house is een stuk goedkoper dan grote woningen

Casco woning

Een andere manier om op een betaalbare manier te bouwen is door te kiezen voor een casco woning. Dit is eigenlijk een soort bouwpakket: de dragende constructie van de woning wordt volledig wind- en waterdicht gemaakt en langs de buitenkant afgewerkt, maar de rest van het bouwproces wordt aan jou overgelaten.

Voor handige mensen die graag hun eigen visie in hun woning willen verwerken is dit dus een geweldig idee! Je kiest zelf welk deel van het werk je aan onze vakmannen overlaat en waarvoor je zelf de handen uit de mouwen steekt.

Vertrouw op BUILDINC voor jouw modulair huis

Sta jij al te springen om aan je eigen modulair project te beginnen? Neem snel contact op met onze experts en dan maken wij jouw dromen waar!