Een verhaal van
duurzame passie.

BUILDINC is het passieproject-turned-to-business van Cédric en Karl, twee gepassioneerde bouwprofessionals met één duidelijke missie: het bouwen in België slimmer, sneller en groener maken. En daarvoor hebben ze alle kennis in huis.

Lees meer over BUILDINC

optopping huis
SIP panelen woning bouwen

Duurzaam bouwen,
circulaire samenwerkingen.

tuinkantoor op maat

We kunnen met enige trots zeggen dat we op meer dan één vlak ecologisch en circulair te noemen zijn. Niet alleen gaan we steevast op zoek naar de meest duurzame, slimme en groene materialen, we mogen ook een groot deel van onze klantenportefeuille als ‘circulair’ bestempelen. Wie éénmaal met BUILDINC heeft gebouwd doet dat namelijk later vaak een tweede of zelfs een derde keer.

Omdat onze constructies zo modulair zijn opgebouwd kunnen gebouwen een tweede leven krijgen. Een poolhouse omvormen naar een kangoeroewoning voor je inwonende ouders? Geloof ons maar: het kan. Omdat onze materialen voor elk project aan de hoogste kwaliteitseisen voldoen kunnen we bijvoorbeeld al steeds een nagenoeg perfecte isolatie garanderen.

WAAROM WE HET DOEN

Innovatie drijft ons

Eerlijk, ik schep plezier in technische uitdagingen. Een wijnkamer installeren in het poolhouse van een zonnige tuin? Laat maar komen. Zo maken we klanten écht tevreden.

Cedric Pante
Karl Gheysen BUILDINC
Ik hou van de innovatie die de wereld van bouw en constructie met zich meebrengt. Elke dag gaan er nieuwe deuren open die ons toestaan nog slimmer te bouwen. Fantastisch!
Karl Gheysen

DE VOORDELEN

Waarom je kiest voor BUILDINC

Duurzame
topkwaliteit

De door ons aanbevolen en gebruikte materialen ondergaan de strengste testen op de markt en zijn meer dan eens innovatieve spelers in hun niche.

Kennis en
expertise

Heeft u een idee voor een bouwproject, maar kan u wat hulp gebruiken bij de uitwerking ervan? Cedric en Karl staan klaar om u te helpen per e-mail of telefoon!

Professionele
begeleiding

Elk van de medewerkers van BUILDINC brengt een hoop ervaring mee. Of het nu gaat om plannen, materiaalkeuze of installatie: wij helpen je als professionals doorheen je project.