Een Poolhouse nodig in België? Geniet elke dag van je tuin of zwembad in stijl.

Tegenwoordig zijn poolhouses meer dan een technische ruimte voor je zwembad. Van een zwembadhuis kan een echte leefruimte van maken om te ontspannen. Uniek en op maat. BuildInc combineert modulair design met ecologische materialen.  Benieuwd hoe wij het poolhouse van je dromen bouwen?  Lees dan zeker verder.

Poolhouse op maat en volgens wens


Onze luxe poolhouses zijn meer dan een technische ruimte die bij je buitenzwembad of adembenemende tuin horen. Ze vormen de eyecatcher in je tuin en zorgen voor de finishing touch. Van klassieke tot hippe poolhouses, maar altijd met de passende stijl. Of je nu voor een klassieke of een moderne poolhouse kiest, Buildinc zorgt ervoor dat je kan relaxen in je nieuwe dimensie. Onze luxe poolhouses worden een eigen design gecombineerd met de puurheid van ons ecologisch hout..

 • Volledig op maat en volgens jouw wensen
 • Zowel zelfbouwpakketten als geplaatst
 • Begeleiding doorheen het volledige proces
 • Duurzame, circulaire & innovatieve materialen

Jij kiest de afwerking,
wij garanderen de kwaliteit.


Onze zwembadhuizen bieden je eindeloze mogelijkheden met een kwalitatieve afwerking in Tonosho Zwarthout, Thermowood, Padouk Hardhout of een gevelbekleding in steen.

Met BuildInc kies je voor een op maat gemaakte luxe poolhouse met volledig ecologische materialen. Of je nu kiest voor een klassieke poolhouse of voor een wat modernere stijl. Buildinc zal je begeleiden in het volledige proces en zal al je wensen zo goed mogelijk proberen te vervullen.

Een poolhouse bouwen is nog nooit zo makkelijk geweest.

BuildInc is in de Benelux exclusief verdeler van Tabiclack. Tabiclack levert hoogwaardige isolatieoplossingen voor alle soorten constructies, dé oplossing op maat voor het isoleren van poolhouses , Tuinkantoortjes en optopping constructies waar ruimte beperkt is.

Zo heb je nooit last van koude bruggen of isolatieproblemen. 

Gevelbekleding voor poolhouses

Buildinc werkt nauw samen met fabrikanten van diverse bouwmaterialen om constant de vinger aan de pols te houden op gebied van materiaalkeuze. De door ons aanbevolen en gebruikte materialen ondergaan de strengste testen op de markt en zijn meer dan eens innovatieve spelers in hun niche.

Hoe bouwen we het zwembadhuis
van je dromen?

Bij het bouwen van je poolhouse op maat wil je graag weten waaraan je toe bent. Dat begrijpen we bij Buildinc maar al te best. We leggen daarom graag uit hoe jouw project stap voor stap vorm zal krijgen.

Je krijgt een voorstel en prijs voor je vraag

Geen verrassingen bij Buildinc: je krijgt van ons één vaste prijs voor een poolhouse volledig volgens jouw wensen en zonder extra kosten achteraf.

Het plan voor een poolhouse van je dromen

Samen met jou bekijken we wat je precies van je poolhouse verwacht. We werken een plan uit en adviseren je over afwerkingsmogelijkheden, elektriciteit, isolatie en zo meer.

Jij bepaalt hoe er gebouwd wordt

Zelf als handige harry aan de slag met begeleiding van een professional of liever kant-en-klaar geleverd en geplaatst? Het kan alletwee: jij kiest, Buildinc levert zoals jij wenst.

Levenslang genieten

De poolhouses van Buildinc zijn niet enkel 120% circulair, ze zijn ook bijzonder duurzaam. Je geniet van jarenlange garantie op de verschillende onderdelen van de constructie.

100%

Duurzaam
garantie

100% duurzaam, 120% circulair

De poolhouses en andere constructies van Buildinc zijn door hun materiaalkeuze niet alleen 100% duurzaam, ze zijn ook 120% circulair. Hoe je meer dan 100% circulair kan zijn, horen we je vragen? Simpel: door de modulaire opbouw van onze gebouwen kunnen alle elementen tot jaren nadien hergebruikt worden in andere constructies, zelfs als de aard van het gebouw verschilt. Van je poolhouse een aanbouw maken voor het huis van je kinderen? You got it! 

Ontwerp en stijl jouw eigen luxe poolhouse

snel en eenvoudig!


tuinkantoor op maat

Poolhouse naar keuze

Buildinc heeft architecten en designers die allerlei verschillende stijlen ontwikelen, en dit steeds vanuit een houtbasis. Of je nu kiest voor een zadeldak, lessenaarsdak of een normaal plat dak, je krijgt een luxe poolhouse met de uitstraling waarbij je een goed gevoel krijgt. Jouw poolhouse wordt de nieuwe eyecatcher in je tuin.

Je zwembadhuis wordt een nieuwe leefruimte in je leven en besteden hierdoor heel wat tijd en aandacht aan de isolatie, de akoestiek, de verluchting en het gehele binnenklimaat. Ook zorgt Buildinc ervoor dat je altijd genoeg natuurlijk lichtinval hebt in je luxe poolhouse.

Poolhouse prijs

De prijzen van poolhouses kunnen variëren naargelang het type gebouw en je persoonlijke preferenties. De prijs voor het plaatsen van een poolhouse hangt af van deze elementen:

 • Prefab poolhouse of maatwerk?
 • De afmeting
 • Materiaalkeuze: uitvoering in hout of steen?
 • Technische voorzieningen
tuinkantoor modern


Veelgestelde vragen over poolhouses

Is een bouwvergunning nodig voor een poolhouse?

Ongeacht het om een mobiele unit gaat of het plaatsen van een zwembadhuis in je tuin. Voor het bouwen moet je overal in België een bouw- of omgevingsvergunning hebben.

Voor bijgebouwen zoals tuinhuizen, serres of carports is dat meestal niet nodig als u de door uw gewest of gemeente voorgeschreven maximale oppervlakte, hoogte en afstand tot uw eigen woning en andere gebouwen respecteert.

Hoe groot kan een poolhouse zijn?

Zo groot dat je maar wilt.

Leg uw poolhouseproject altijd eerst voor aan de bevoegde dienst van uw gemeente of stad.

Zijn er sanitaire voorzieningen in een poolhouse?

Met het modulair systeem van BuildInc kunnen sanitaire voorzieningen makkelijk en snel geplaatst worden.

Kan ik meerdere verdiepen bouwen?

Modulaire gebouwen bieden de mogelijkheid om meerdere verdiepen bij te bouwen.

Zijn Buildinc poolhouses geïsoleerd?

De poolhouses en andere constructies van Buildinc zijn door hun materiaalkeuze 100% duurzaam en geïsoleerd.

Welke voorzieningen kan Buildinc bieden?

BuildInc biedt de mogelijkheid om je poolhouse uit te breiden op maat. Zo heb je ook een poolhouse met toilet en douchemogelijkheden, smart home integratie, ect.

Kan ik een poolhouse later uitbreiden?

Ja, door de modulaire opbouw van het gebouw kan je alle onderdelen zelfs jaren nog aanpassen, uibreiden of hergebruiken.

Welke fundering heeft een poolhouse nodig?

Niet onbelangrijk bij het bouwen van een poolhouse is de fundering. Om lang te genieten van uw mooie poolhouse in de tuin heeft u een goede ondergrond nodig. BuildInc gebruikt een eigen systeem van kwaliteitsvolle beton voor een degelijke fundering.

The proof of the pudding
is in the eating


Bij het bouwen van je poolhouse op maat wil je graag weten waaraan je toe bent. Dat begrijpen we bij Buildinc maar al te best. We leggen daarom graag uit hoe jouw project stap voor stap vorm zal krijgen.

Bekijk enkele van onze referenties:

Krijg nu een plan & prijsraming voor een poolhouse op maat

 • Volledig op maat en volgens jouw wensen
 • Zowel zelfbouwpakketten als geplaatst
 • Begeleiding doorheen het volledige proces
 • Duurzame, circulaire & innovatieve materialen
Maak een keuzen en vraag gratis een plan & prijsraming aan
poolhouse zelfbouwpakket
poolhouse laten plaatsen