Poolhouse

Poolhouse

Een poolhouse nodig in België? Geniet elke dag van je tuin of zwembad in stijl.

Tegenwoordig zijn poolhouses meer dan een technische ruimte voor je zwembad. Van een poolhouse kun je een extra leefruimte of buitenkamer maken om in de zomerse dagen of de romantische winternachten te ontspannen. Uniek en op maat. BUILDINC combineert modulair design met ecologische materialen. Benieuwd hoe wij de poolhouse van je dromen bouwen? Lees dan zeker verder.

poolhouse belgië

Poolhouse op maat en volgens wens

Onze luxe poolhouses zijn meer dan een technische ruimte die bij je buitenzwembad of tuin horen. Ze vormen de eyecatcher in je tuin en zorgen voor die echte finishing touch. Of je nu voor een landelijke of een moderne poolhouse kiest, BUILDINC zorgt ervoor dat die steeds met de beste materialen worden gebouwd. Onze luxe poolhouses worden een eigen design aangemeten en gecombineerd met de afwerking naar eigen keuze.

Jij kiest de afwerking,
wij garanderen de kwaliteit.

Een zwembadhuis van BUILDINC geeft je eindeloze mogelijkheden met een kwalitatieve afwerking naar keuze in bijvoorbeeld Degmeda gebrand hout, gevelpanelen, sierpleister of klassieke baksteen.

Met BUILDINC kies je voor een op maat gemaakte luxe poolhouse met volledig ecologische materialen. Of je nu kiest voor een klassieke poolhouse of voor een wat modernere stijl. BUILDINC zal je begeleiden in het volledige proces en zal al je wensen zo goed mogelijk proberen te vervullen.

Naast poolhouses is BUILDINC dé specialist in:

Een poolhouse bouwen is nog nooit zo makkelijk geweest.

BUILDINC is in de Benelux exclusief verdeler van het Tabiclack bouwsysteem

Tabiclack levert hoogwaardige bouwsystemen met een ongeziene isolatiewaarde. Het bouwsysteem staat garant voor een snelle, luchtdichte constructie met een ononderbroken isolatieschil. Zo voldoet je poolhouse aan de strengste normen en staat je poolhouse garant voor jarenlang plezier.

Download de brochure voor alle technische specificaties.

Gevelbekleding voor poolhouses

BUILDINC werkt nauw samen met de fabrikanten van de aangeboden bouwproducten en systemen. Zo wordt continu de vinger aan de pols gehouden op gebied van materiaalkeuze. De door ons aanbevolen en gebruikte materialen ondergaan de strengste testen op de markt en zijn meer dan eens innovatieve spelers in hun niche.

Hoe bouwen we het zwembadhuis van je dromen?

Bij het bouwen van je poolhouse op maat wil je graag weten waaraan je toe bent. Dat begrijpen we bij BUILDINC maar al te best. We leggen daarom graag uit hoe jouw project stap voor stap vorm zal krijgen.

Je krijgt een voorstel en prijs voor je vraag

Geen verrassingen bij BUILDINC: je krijgt van ons één vaste prijs voor een poolhouse volledig volgens jouw wensen en zonder extra kosten achteraf.

Het plan voor een poolhouse van je dromen

Samen met jou bekijken we wat je precies van je poolhouse verwacht. We werken een plan uit en adviseren je over afwerkingsmogelijkheden, elektriciteit, isolatie en zoveel meer.

Jij bepaalt hoe er gebouwd wordt

Zelf als handige harry kan je aan de slag met begeleiding van een professional. Heb je liever kant-en-klaar geleverd en geplaatst? Het kan alle twee: jij kiest. BUILDINC levert zoals jij wenst.

Tip: Ontdek de poolhouse zelfbouwpakketten van BUILDINC

Levenslang genieten

De poolhouses van BUILDINC zijn niet enkel 120% circulair, ze zijn ook bijzonder duurzaam. Je geniet van jarenlange garantie op de verschillende onderdelen van de constructie.

100% DUURZAAM, 120% CIRCULAIR

Een poolhouse en andere constructies van BUILDINC zijn door hun materiaalkeuze niet alleen 100% duurzaam, ze zijn ook 120% circulair. Hoe je meer dan 100% circulair kan zijn, horen we je vragen? Simpel: door de modulaire opbouw van onze gebouwen kunnen alle elementen tot jaren nadien hergebruikt worden in andere constructies, zelfs als de aard van het gebouw verschilt. Van je poolhouse een aanbouw maken voor het huis van je kinderen? You got it!

Ontwerp en stijl jouw eigen luxe poolhouse. Snel en eenvoudig!

poolhouse modern

Poolhouse op maat gemaakt

BUILDINC beschikt over een ruim netwerk van architecten en in-house interieurdesigners die verschillende stijlen aanpakken en uitwerken. Zadeldak, lessenaarsdak, plat dak, L-vorm, U-vorm en noem maar op. Je krijgt gegarandeerd een luxe poolhouse met de uitstraling waarbij je een goed gevoel krijgt. Jouw poolhouse wordt de nieuwe eyecatcher in je tuin. Bij een nieuwe leefruimte wordt uiteraard de nodige aandacht geschonken aan isolatie, akoestiek, binnenklimaat, natuurlijke lichtinval, etc. Ook hier hebben onze experts bij BUILDINC kaas van gegeten en wordt niets over het hoofd gezien.

Poolhouse: prijs en mogelijkheden

De prijs van een poolhouse kan variëren naargelang de opbouw en je persoonlijke preferenties. De prijs voor het plaatsen van een poolhouse hangt af van deze elementen:

poolhouse landelijk

Veelgestelde vragen over poolhouses

Ongeacht het om een mobiele unit gaat of het plaatsen van een zwembadhuis in je tuin. Voor het bouwen moet je overal in België een bouw- of omgevingsvergunning hebben.

Voor bijgebouwen zoals tuinhuizen, serres of carports is dat meestal niet nodig als u de door uw gewest of gemeente voorgeschreven maximale oppervlakte, hoogte en afstand tot uw eigen woning en andere gebouwen respecteert.

Zo groot dat je maar wilt.

Leg uw poolhouseproject altijd eerst voor aan de bevoegde dienst van uw gemeente of stad.

Met het modulair systeem van BUILDINC kunnen sanitaire voorzieningen makkelijk en snel geplaatst worden.
Modulaire gebouwen bieden de mogelijkheid om meerdere verdiepen bij te bouwen.

Ben je een beetje handig en wil je graag zelf timmeren aan dé gedroomde eyecatcher in je tuin? Met de poolhouse zelfbouwpakketten van BUILDINC kan je in een handomdraai eigenhandig je moderne zwembadhuis in je tuin in elkaar zetten.

Samen met jou bekijken we wat je precies van je design verwacht. We werken een plan uit en adviseren je over afwerkingsmogelijkheden, elektriciteit, isolatie en zo meer.

De poolhouses en andere constructies van BUILDINC zijn door hun materiaalkeuze 100% duurzaam en geïsoleerd.
BUILDINC biedt de mogelijkheid om je poolhouse uit te breiden op maat. Zo heb je ook een poolhouse met toilet en douchemogelijkheden, smart home integratie, ect.
Ja, door de modulaire opbouw van het gebouw kan je alle onderdelen zelfs jaren nog aanpassen, uibreiden of hergebruiken.
Niet onbelangrijk bij het bouwen van een poolhouse is de structuur van je huis. Om lang te genieten van je extra mooie ruimte ga je best even na of je woning en/of dak voldoende draagkracht hebben. Door het lichte bouwsysteem van BUILDINC te gebruiken is meestal veel meer mogelijk dan eerst gedacht.

Bij BUILDINC kan jij zelf bepalen welke stijl het beste in je tuin past. Een poolhouse met landelijke klasse of modern design?

Ga je voor een poolhouse cottage in een landelijke stijl, voor een strak blokje of voor een leuke combinatie van beide? Wij helpen je hier graag op weg bij het maken van de juiste keuze.

The proof of the pudding
is in the eating

Bij het bouwen van je poolhouse op maat wil je graag weten waaraan je toe bent. Dat begrijpen we bij BUILDINC maar al te best. We leggen daarom graag uit hoe jouw project stap voor stap vorm zal krijgen.

Bekijk enkele van onze referenties: