Poolhouse hout

Poolhouse hout
poolhouse belgië

Poolhouse hout bij BUILDINC

Als een echte buitenmens droom jij al een tijdje van een bijgebouw of extra leefruimte in de tuin. Een poolhouse van BUILDINC is daarom precies wat jij nodig hebt! Onze luxe poolhouses worden steevast gemaakt zoals jij ze het liefste wil, en dat met aandacht voor de natuur. Lees hier alles over een poolhouse bouwen met BUILDINC.

houten poolhouse

Een houten poolhouse is een gouden poolhouse

Houten poolhouses worden door ons opgebouwd uit een dik bouwpaneel van het duurzame Metsawood berken multiplex. Voor ons meestal dus geen eiken poolhouse, maar wel houten bijgebouwen die garant staan voor een piekfijne afwerking.

Kwalitatieve isolatie en afwerking

Dankzij onze superieure isolatie met PUR+isolatie en het INSTACLACK sluitsysteem blijven onze moderne poolhouses de juiste temperaturen aanhouden. De hoge isolatiewaarde en het strak design van jouw nieuwe houten poolhouse op maat zorgen ervoor dat je jouw bijgebouw bijvoorbeeld ook kan inrichten als een volledig gastenverblijf.

Ook een goede afwerking is belangrijk om jouw strakke poolhouse de juiste stijl te geven. Wil je liever een landelijke stijl en ga je voor een stenen gevel, of verkies je een moderne uitstraling en kies je voor warm hout? Onze eigen vakmensen staan klaar om jou het poolhouse te geven waar je van droomt! 

Onze houten gevelafwerking wordt bovendien behandeld met Degmeda, een Japanse techniek zonder chemicaliën. Zo accentueren we de natuurlijke kleur van het hout en zorgen we dat het bestendig is tegen weersomstandigheden zodat het letterlijk eeuwen meegaat.

Een kwalitatieve, energiezuinige poolhouse die jaren kan meegaan? Daarvoor moet je bij BUILDINC zijn. Neem vandaag nog contact met ons op.

tiny house bouwen 2

Mogelijke uitbreidingen

Een poolhouse bestaat in alle vormen en maten. Het kan ook verschillende functies hebben, afhankelijk van wat je zelf nodig hebt. Op die manier is een poolhouse veel meer dan een tuinhuis! We geven je hier alvast een paar ideeën over mogelijke functies en toepassingen:

  • overdekt terras of terrasoverkapping
  • lounge en technische ruimte voor bij het zwembad
  • kleedkamer met douche om te gebruiken na een duik in het zwembad
  • buitenkeuken met eetruimte
  • gastenverblijf met badkamer
  • hobbykamer, bijvoorbeeld voor muziek

Jouw poolhouse kan nog voor veel meer dienen, afhankelijk van je eigen wensen! 

Jouw moderne poolhouse op maat

Dankzij ons grote netwerk van architecten en inhouse designers wordt het een fluitje van een cent om jouw ideale poolhouse te ontwerpen. Ook voor de plaatsing kan je terecht bij onze experten. Maar hoe gaat het kopen van zo’n poolhouse dan in zijn werk? 

Hieronder sommen we de stappen op die je doorloopt voor een poolhouse op maat. 

Bouw jouw poolhouse op jouw manier

Wil je dat de houtskeletbouw gezet wordt, maar dat je de rest van jouw poolhouse zelf kan bouwen? Of geef je liever het volledige project uit handen aan ons professioneel team? Alles kan! Jouw poolhouse wordt gebouwd zoals jij het wil.

Een prijsvoorstel op maat van jouw budget

Alles begint met een prijsvoorstel zonder verrassingen. Van ons krijg je één voorstel dat daarna niet meer verandert – zo krijg je niet te maken met onverwachte extra kosten. 

poolhouse bouwen

Geniet met respect voor de natuur

BUILDINC heeft als missie om sneller, slimmer maar vooral ook groener te bouwen. Daarom zijn onze gebouwen altijd 120% circulair: wanneer je van het project iets anders wil maken, kunnen de onderdelen uit elkaar worden gehaald en opnieuw gebruikt. Zo maak je van jouw poolhouse bijvoorbeeld een tuinkantoor of nog iets anders. 

Contacteer BUILDINC om aan jouw poolhouse op maat te beginnen

Ben jij er klaar voor om te genieten van jouw houten poolhouse? Neem dan contact op met BUILDINC. Ons team van professionals staat voor jou klaar!

Klaar voor de nieuwe eyecatcher in je tuin? Aarzel dan niet om ons te contacteren voor extra informatie of voor de aanvraag van een offerte.

Je krijgt een voorstel en prijs voor je vraag

Geen verrassingen bij BUILDINC: je krijgt van ons één vaste prijs voor een poolhouse volledig volgens jouw wensen en zonder extra kosten achteraf.

Het plan voor een poolhouse van je dromen

Samen met jou bekijken we wat je precies van je poolhouse verwacht. We werken een plan uit en adviseren je over afwerkingsmogelijkheden, elektriciteit, isolatie en zoveel meer.

Jij bepaalt hoe er gebouwd wordt

Zelf als handige harry kan je aan de slag met begeleiding van een professional. Heb je liever kant-en-klaar geleverd en geplaatst? Het kan alle twee: jij kiest. BUILDINC levert zoals jij wenst.

Levenslang genieten

De poolhouses van BUILDINC zijn niet enkel 120% circulair, ze zijn ook bijzonder duurzaam. Je geniet van jarenlange garantie op de verschillende onderdelen van de constructie.

Liefde Voor Moeder Natuur

We moeten met z’n allen zorg dragen voor onze dierbare moeder natuur. Daarom gaat BUILDINC steeds op zoek naar de duurzaamste en meest ecologische materialen. Wij zijn niet enkel 100% duurzaam, maar ook 120% circulair. Al het materiaal waarmee de poolhouse gebouwd wordt, kan opnieuw geïntegreerd worden in nieuwe bouwprojecten. 

Veelgestelde vragen over poolhouses

Ongeacht het om een mobiele unit gaat of het plaatsen van een zwembadhuis in je tuin. Voor het bouwen moet je overal in België een bouw- of omgevingsvergunning hebben.

Voor bijgebouwen zoals tuinhuizen, serres of carports is dat meestal niet nodig als u de door uw gewest of gemeente voorgeschreven maximale oppervlakte, hoogte en afstand tot uw eigen woning en andere gebouwen respecteert.

Zo groot dat je maar wilt.

Leg uw poolhouseproject altijd eerst voor aan de bevoegde dienst van uw gemeente of stad.

Met het modulair systeem van BUILDINC kunnen sanitaire voorzieningen makkelijk en snel geplaatst worden.
Modulaire gebouwen bieden de mogelijkheid om meerdere verdiepen bij te bouwen.

Ben je een beetje handig en wil je graag zelf timmeren aan dé gedroomde eyecatcher in je tuin? Met de poolhouse zelfbouwpakketten van BUILDINC kan je in een handomdraai eigenhandig je moderne zwembadhuis in je tuin in elkaar zetten.

Samen met jou bekijken we wat je precies van je design verwacht. We werken een plan uit en adviseren je over afwerkingsmogelijkheden, elektriciteit, isolatie en zo meer.

De poolhouses en andere constructies van BUILDINC zijn door hun materiaalkeuze 100% duurzaam en geïsoleerd.
BUILDINC biedt de mogelijkheid om je poolhouse uit te breiden op maat. Zo heb je ook een poolhouse met toilet en douchemogelijkheden, smart home integratie, ect.
Ja, door de modulaire opbouw van het gebouw kan je alle onderdelen zelfs jaren nog aanpassen, uibreiden of hergebruiken.
Niet onbelangrijk bij het bouwen van een poolhouse is de structuur van je huis. Om lang te genieten van je extra mooie ruimte ga je best even na of je woning en/of dak voldoende draagkracht hebben. Door het lichte bouwsysteem van BUILDINC te gebruiken is meestal veel meer mogelijk dan eerst gedacht.

Bij BUILDINC kan jij zelf bepalen welke stijl het beste in je tuin past. Een poolhouse met landelijke klasse of modern design?

Ga je voor een poolhouse cottage in een landelijke stijl, voor een strak blokje of voor een leuke combinatie van beide? Wij helpen je hier graag op weg bij het maken van de juiste keuze.