Poolhouse modern of landelijk

Poolhouse modern of landelijk
poolhouse modern

Een poolhouse: Landelijke klasse of modern design

Poolhouses zijn dé nieuwe trend en daar zijn heel wat goede redenen voor! Met een sober tuinhuisje kan je enkel wat spullen opbergen, terwijl je met je eigen houten poolhouse op maat nog alle kanten op kan. Misschien installeer je er wel een extra leefruimte, kleedkamer, lounge, buitenkeuken of thuisspa uitgerust met douche, sauna en jacuzzi? U kiest wat het beste bij uw levensstijl aansluit. 

En het ziet er ook nog eens fantastisch uit, want bij BUILDINC kan jij zelf bepalen welke stijl het beste in je tuin past. Ga je voor de landelijke cottage stijl, voor een strak blokje of voor een leuke combinatie van beide? Wij helpen je hier graag op weg bij het maken van de juiste keuze. 

poolhouse modern

Modern, minimalistisch en functioneel

Typisch voor de modernere, houten bijgebouwen is de combinatie van een plat dak, grote glaspartijen en een overall luxueuze uitstraling. Met een extra aangebouwd afdak en wat loungestoelen wordt het ook nog eens de ideale plek om vrienden of familie uit te nodigen voor een hapje en drankje aan het zwembad. Volop genieten dus! 

Een poolhouse heeft daarnaast niet enkel een cool design, maar is ook bijzonder functioneel. Gedaan met rondslingerend speelgoed, zwembanden of tuingereedschap, want alles kan op een georganiseerde manier opgeborgen worden.

Landelijke gezelligheid

Of ga voor de charmante, Engelse stijl. Het warme hout in combinatie met de sierlijke constructiedetails en bijpassend dak dompelen je tuin zo onder in de echte countrysfeer. Met een landelijke poolhouse spat de authenticiteit en gezelligheid er vanaf! 

poolhouse landelijk

Een keuze gemaakt?

Elk project wordt door onze in-house interieurarchitecten op maat én smaak van de klant ontworpen. Wil je als afwerking bijvoorbeeld graag een mooie houten gevel en een zwarte vloer? Geen probleem, wij bieden je een volledige waaier aan kleuren en soorten aan om uit te kiezen. Natuurlijk kan je ook altijd opteren voor een bestaand ontwerp uit de BUILDINC-bibliotheek. 

Of je nu gaat voor een poolhouse met landelijke klasse of modern design, een ding is zeker: met jouw eigen, unieke poolhouse zal je heel wat mooie momenten beleven!

Je krijgt een voorstel en prijs voor je vraag

Geen verrassingen bij BUILDINC: je krijgt van ons één vaste prijs voor een poolhouse volledig volgens jouw wensen en zonder extra kosten achteraf.

Het plan voor een poolhouse van je dromen

Samen met jou bekijken we wat je precies van je poolhouse verwacht. We werken een plan uit en adviseren je over afwerkingsmogelijkheden, elektriciteit, isolatie en zoveel meer.

Jij bepaalt hoe er gebouwd wordt

Zelf als handige harry kan je aan de slag met begeleiding van een professional. Heb je liever kant-en-klaar geleverd en geplaatst? Het kan alle twee: jij kiest. BUILDINC levert zoals jij wenst.

Levenslang genieten

De moderne of landelijke poolhouses van BUILDINC zijn niet enkel 120% circulair, ze zijn ook bijzonder duurzaam. Je geniet van jarenlange garantie op de verschillende onderdelen van de constructie.

Liefde Voor Moeder Natuur

Met BUILDINC creëer je niet enkel een poolhouse waar iedereen versteld van zal staan, maar kies je ook voor de beste, ecologische materialen. Dag in, dag uit gaan wij op zoek naar alternatieven om jouw poolhouse nog groener en duurzamer te maken. Zo produceren wij vanaf nu ook met het RICRON paneel; een volledig gerecycleerd paneel met verschillende lagen plastic die zo uit de zee worden gevist. Het eco-vriendelijke product heeft al verschillende awards op zijn naam staan en is erkend door het WWF.

Veelgestelde vragen over poolhouses

Ongeacht het om een mobiele unit gaat of het plaatsen van een zwembadhuis in je tuin. Voor het bouwen moet je overal in België een bouw- of omgevingsvergunning hebben.

Voor bijgebouwen zoals tuinhuizen, serres of carports is dat meestal niet nodig als u de door uw gewest of gemeente voorgeschreven maximale oppervlakte, hoogte en afstand tot uw eigen woning en andere gebouwen respecteert.

Zo groot dat je maar wilt.

Leg uw poolhouseproject altijd eerst voor aan de bevoegde dienst van uw gemeente of stad.

Met het modulair systeem van BUILDINC kunnen sanitaire voorzieningen makkelijk en snel geplaatst worden.
Modulaire gebouwen bieden de mogelijkheid om meerdere verdiepen bij te bouwen.

Ben je een beetje handig en wil je graag zelf timmeren aan dé gedroomde eyecatcher in je tuin? Met de poolhouse zelfbouwpakketten van BUILDINC kan je in een handomdraai eigenhandig je moderne zwembadhuis in je tuin in elkaar zetten.

Samen met jou bekijken we wat je precies van je design verwacht. We werken een plan uit en adviseren je over afwerkingsmogelijkheden, elektriciteit, isolatie en zo meer.

De poolhouses en andere constructies van BUILDINC zijn door hun materiaalkeuze 100% duurzaam en geïsoleerd.
BUILDINC biedt de mogelijkheid om je poolhouse uit te breiden op maat. Zo heb je ook een poolhouse met toilet en douchemogelijkheden, smart home integratie, ect.
Ja, door de modulaire opbouw van het gebouw kan je alle onderdelen zelfs jaren nog aanpassen, uibreiden of hergebruiken.
Niet onbelangrijk bij het bouwen van een poolhouse is de structuur van je huis. Om lang te genieten van je extra mooie ruimte ga je best even na of je woning en/of dak voldoende draagkracht hebben. Door het lichte bouwsysteem van BUILDINC te gebruiken is meestal veel meer mogelijk dan eerst gedacht.

Bij BUILDINC kan jij zelf bepalen welke stijl het beste in je tuin past. Een poolhouse met landelijke klasse of modern design?

Ga je voor een poolhouse cottage in een landelijke stijl, voor een strak blokje of voor een leuke combinatie van beide? Wij helpen je hier graag op weg bij het maken van de juiste keuze.