Poolhouse: prijs

Poolhouse: prijs
poolhouse-prijs-1 (1)

Poolhouse: prijs en meer bij BUILDINC

Hou jij van gasten ontvangen in je tuin? Ben je nog op zoek naar een entertainment zone bij je zwembad? Dan is een poolhouse of bijgebouw naast je woning wat je zoekt! Een poolhouse bouwen gaat het best met BUILDINC. Onze luxe poolhouses bestaan in verschillende stijlen en verschillende prijscategorieën, afhankelijk van jouw wensen. Lees er alles over in dit artikel. 

houten poolhouse

Houten poolhouses for the win!

Wanneer we een houten poolhouse bouwen, gebruiken we meestal een dik bouwpaneel, opgebouwd uit een binnen- en buitenblad van Metsawood berken multiplex. Dankzij deze constructie geniet je van een ontspanningsruimte met een piekfijne afwerking.

Wil je toch liever andere afwerkingsmogelijkheden? Dan kan er ook gewerkt worden met gipsvezelplaat of clickwall. Ben je toch gesteld op iets dat lijkt op tropisch hardhout? Onze houten gevelafwerking wordt behandeld met Degmeda, een oude Japanse techniek zonder chemicaliën die het hout een unieke uitstraling geeft.

Een prachtig houten poolhouse op jouw grond? Neem gerust contact met ons op!

Goede isolatie en hoogwaardige afwerkingsmaterialen

Om ervoor te zorgen dat je het hele jaar door van je bijgebouw kan genieten, zorgt BUILDINC ervoor dat het poolhouse wordt voorzien van kwalitatieve, geïsoleerde panelen van wel 155 mm dik. Daardoor kan je dit gebouw in de zomer als poolhouse gebruiken en er verschillende functies aan geven in de winter. Denk maar aan een luxueuze loungeruimte of wellnessruimte.

De manier waarop jouw poolhouse wordt afgewerkt is natuurlijk ook belangrijk. Onze ramen en deuren zijn altijd van aluminium van de hoogste kwaliteit. Er zijn bovendien verschillende materialen om uit te kiezen voor jouw gevel. Wil je een cottage poolhouse met baksteen, of liever een warm hout dat bij jouw landelijke woning past? Alles kan!

Uitbreidingen

Een poolhouse kan niet alleen heel wat verschillende looks hebben, het kan ook voor uiteenlopende doeleinden benut worden. Zo kan het dienen als een extra opslagruimte of technische ruimte voor bij een zwembad. Of wat dacht je van een luxueus bijgebouw met een buitenkeuken, zitruimte en tuinkantoor? Vaak wordt een poolhouse ook gebruikt als tuinhuis of gastenverblijf, naast de inrichting is het ook mogelijk om het met verschillende zaken uit te breiden.

Zo kan je jouw poolhouse verschillende functies geven:

 • een overdekt terras of luifel
 • een opbergruimte
 • een kleedkamer met douches
 • een muziekkamer met geluidsdichte wanden
 • een gastenkamer, inclusief badkamer

De keuze is aan jou!

Een extra opbergruimte, gastenkamer of ontspanningsruimte? Dat verwezenlijk je in een mum van tijd met een poolhouse van BUILDINC. Neem vandaag nog contact met ons op.

Gebruik het Tabiclack bouwsysteem van BUILDINC

Bij het bouwen van een poolhouse zijn de gebruikte materialen uiteraard erg belangrijk. Daarom maken we bij BUILDINC graag gebruik van SIP-panelen zoals die van het Tabiclack-systeem

Met Tabiclack kan je energiezuinig bouwen en toch een extra verdieping zetten die erg weinig weegt. Zo hoef je niet te vertrouwen op zwaar beton om jouw bijgebouwen te voorzien van stabiliteit en goede isolatie.
optopping houtskeletbouw boek
Sneller, Slimmer, Slanker met Tabiclack

Jouw houten poolhouse op maat

Dankzij ons ruime netwerk van architecten en inhouse interieurdesigners kunnen wij het poolhouse ontwerpen dat jij voor ogen hebt. Moet het passen bij jouw moderne woning, of droom je van een landelijk ontwerp? Alles kan! In slechts een paar stappen kan je al genieten van jouw nieuwe poolhouse. 

Poolhouse prijs: een voorstel op maat van jouw budget

Bij BUILDINC krijg je geen verrassingen: we geven je een prijsvoorstel op voorhand en passen dat later niet meer aan. Je hoeft dus niet bang te zijn voor extra kosten. 

Een poolhouse bouwen op jouw manier

We zitten graag met jou samen om te bespreken hoe jouw poolhouse eruit moet zien. Welke afwerking wil je graag, waar moet het gebouw voor dienen, wat zijn de afmetingen? Al deze vragen en meer gebruiken we om voor jou het beste ontwerp te maken.

Daarna kies je zelf hoe er gebouwd wordt. Wil je zelf alles opbouwen, eventueel met de hulp van een BUILDINC professional, of laat je het liever over aan ons professioneel team? Ook dat kunnen wij voor jou regelen. 

poolhouse bouwen

Er zijn, met andere woorden, tal van functies en toepassingen mogelijk, zoals:

 • een overdekt terras
 • een wellnessruimte (sauna, jacuzzi, )
 • een buitenkeuken met pizza-oven
 • een opbergruimte
 • een gastenkamer met badkamer
 • een hobbykamer, zoals een fitnessruimte of een muziekkamer
 • een technische ruimte voor bij het zwembad
 • een kleedkamer met douches
 • een zitruimte of lounge

Waarom bouwen met Tabiclack Panelen?

Bouwen met SIP-panelen zoals het Tabiclack bouwsysteem van BUILDINC, zorgt ervoor dat je extra verdieping aanzienlijk minder weegt, zonder aan stabiliteit en isolatiewaarde in te boeten.

Wil je meer weten over energiezuinig bouwen met SIP-panelen? Download hier de handige gids.

Koop nu jouw poolhouse bij BUILDINC

Kan je niet meer wachten om jouw zwembad te voorzien van een prachtig poolhouse? Dan ben je bij BUILDINC aan het juiste adres! Neem snel contact met ons op om samen jouw plannen te bespreken. 

Je krijgt een voorstel en prijs voor je vraag

Geen verrassingen bij BUILDINC: je krijgt van ons één vaste prijs voor een poolhouse volledig volgens jouw wensen en zonder extra kosten achteraf.

Het plan voor een poolhouse van je dromen

Samen met jou bekijken we wat je precies van je poolhouse verwacht. We werken een plan uit en adviseren je over afwerkingsmogelijkheden, elektriciteit, isolatie en zoveel meer.

Jij bepaalt hoe er gebouwd wordt

Zelf als handige harry kan je aan de slag met begeleiding van een professional. Heb je liever kant-en-klaar geleverd en geplaatst? Het kan alle twee: jij kiest. BUILDINC levert zoals jij wenst.

Levenslang genieten

De poolhouses van BUILDINC zijn niet enkel 120% circulair, ze zijn ook bijzonder duurzaam. Je geniet van jarenlange garantie op de verschillende onderdelen van de constructie.

Liefde Voor Moeder Natuur

We moeten met z’n allen zorg dragen voor onze dierbare moeder natuur. Daarom gaat BUILDINC steeds op zoek naar de duurzaamste en meest ecologische materialen. Wij zijn niet enkel 100% duurzaam, maar ook 120% circulair. Al het materiaal waarmee de poolhouse gebouwd wordt, kan opnieuw geïntegreerd worden in nieuwe bouwprojecten. 

Veelgestelde vragen over poolhouses

Ongeacht het om een mobiele unit gaat of het plaatsen van een zwembadhuis in je tuin. Voor het bouwen moet je overal in België een bouw- of omgevingsvergunning hebben.

Voor bijgebouwen zoals tuinhuizen, serres of carports is dat meestal niet nodig als u de door uw gewest of gemeente voorgeschreven maximale oppervlakte, hoogte en afstand tot uw eigen woning en andere gebouwen respecteert.

Zo groot dat je maar wilt.

Leg uw poolhouseproject altijd eerst voor aan de bevoegde dienst van uw gemeente of stad.

Met het modulair systeem van BUILDINC kunnen sanitaire voorzieningen makkelijk en snel geplaatst worden.
Modulaire gebouwen bieden de mogelijkheid om meerdere verdiepen bij te bouwen.

Ben je een beetje handig en wil je graag zelf timmeren aan dé gedroomde eyecatcher in je tuin? Met de poolhouse zelfbouwpakketten van BUILDINC kan je in een handomdraai eigenhandig je moderne zwembadhuis in je tuin in elkaar zetten.

Samen met jou bekijken we wat je precies van je design verwacht. We werken een plan uit en adviseren je over afwerkingsmogelijkheden, elektriciteit, isolatie en zo meer.

De poolhouses en andere constructies van BUILDINC zijn door hun materiaalkeuze 100% duurzaam en geïsoleerd.
BUILDINC biedt de mogelijkheid om je poolhouse uit te breiden op maat. Zo heb je ook een poolhouse met toilet en douchemogelijkheden, smart home integratie, ect.
Ja, door de modulaire opbouw van het gebouw kan je alle onderdelen zelfs jaren nog aanpassen, uibreiden of hergebruiken.
Niet onbelangrijk bij het bouwen van een poolhouse is de structuur van je huis. Om lang te genieten van je extra mooie ruimte ga je best even na of je woning en/of dak voldoende draagkracht hebben. Door het lichte bouwsysteem van BUILDINC te gebruiken is meestal veel meer mogelijk dan eerst gedacht.

Bij BUILDINC kan jij zelf bepalen welke stijl het beste in je tuin past. Een poolhouse met landelijke klasse of modern design?

Ga je voor een poolhouse cottage in een landelijke stijl, voor een strak blokje of voor een leuke combinatie van beide? Wij helpen je hier graag op weg bij het maken van de juiste keuze.