Poolhouse zelfbouw

Poolhouse zelfbouw
poolhouse modern

Een doe-het-zelf poolhouse

Poolhouse zelfbouw pakketten zitten in de lift, want tegenwoordig is het nog maar een peulenschil om eigenhandig je moderne zwembadhuis voor in je tuin in elkaar te zetten, mits natuurlijk de juiste, professionele begeleiding.

Do it yourself!

Ben je een beetje handig en wil je graag zelf timmeren aan dé gedroomde eyecatcher in je tuin? Dan zit je bij BUILDINC aan het juiste adres. Door het SEMI-PREFAB karakter van de constructie en gebruiksvriendelijke kleurcodes is het mogelijk om zelf aan de slag te gaan en je eigen poolhouse te bouwen!

poolhouse modern

Easy-peasy

Wij bieden steeds een zo compleet mogelijke service aan. Zo bezorgen wij al het nodige materiaal, maar leggen je ook met plezier uit hoe je het best aan de slag kan gaan. Op die manier is een vlotte plaatsing gegarandeerd. Ook kan je steeds bij ons terecht bij vragen of advies. Voor je het weet staat er een magnifieke, houten poolhouse bij het zwembad, helemaal zelf door jou in elkaar gezet: wauw!

Het hele jaar rond genieten

Een poolhouse enkel handig voor in de zomer? Daar denken we bij BUILDINC helemaal anders over. Isolatie is namelijk ons echte stokpaardje. Voor de opbouw van de poolhouse maken wij gebruik van een dik bouwpaneel gemaakt uit duurzaam berken multiplex en een kern van PUR+ isolatie. Dit alles in combinatie met ons sluitsysteem INSTACLACK® garandeert een zorgeloze opbouw en een constructie met een ongeziene isolatiewaarde in de sector. 

Om niets aan het toeval over te laten wordt ook het dak en de vloer voorzien van geïsoleerde panelen om zo een ononderbroken isolatieschil te bekomen. Zo wordt jouw poolhouse niet enkel een extra leefruimte in het warme zomerweer, maar is het ook in de winter een erg fijne plaats om te vertoeven.

Waarom bouwen met Tabiclack Panelen?

Bouwen met SIP-panelen zoals het Tabiclack bouwsysteem van BUILDINC, zorgt ervoor dat je extra verdieping aanzienlijk minder weegt, zonder aan stabiliteit en isolatiewaarde in te boeten.

Wil je meer weten over energiezuinig bouwen met SIP-panelen? Download hier de handige gids.

optopping houtskeletbouw boek
Sneller, Slimmer, Slanker… met Tabiclack

Voor elk budget wat wils

Beginnen je handen al te kriebelen om eraan te beginnen? Dan hebben we nog meer goed nieuws, want zelfbouw poolhouses komen in alle maten en budgetten. Zo bepaal jij volledig zelf het design, het materiaal en de afwerking die passen binnen jouw budget. 

Lijkt een doe-het-zelf bijgebouw of poolhouse wel iets voor jou? Maak een afspraak bij BUILDINC. Wij nemen graag de tijd om je al de nodige informatie over jouw droomproject te verschaffen.

Je krijgt een voorstel en prijs voor je vraag

Geen verrassingen bij BUILDINC: je krijgt van ons één vaste prijs voor een poolhouse volledig volgens jouw wensen en zonder extra kosten achteraf.

Het plan voor een poolhouse van je dromen

Samen met jou bekijken we wat je precies van je poolhouse verwacht. We werken een plan uit en adviseren je over afwerkingsmogelijkheden, elektriciteit, isolatie en zoveel meer.

Jij bepaalt hoe er gebouwd wordt

Zelf als handige harry kan je aan de slag met begeleiding van een professional. Heb je liever kant-en-klaar geleverd en geplaatst? Het kan alle twee: jij kiest. BUILDINC levert zoals jij wenst.

Levenslang genieten

De poolhouses van BUILDINC zijn niet enkel 120% circulair, ze zijn ook bijzonder duurzaam. Je geniet van jarenlange garantie op de verschillende onderdelen van de constructie.

Groen, groener, groenst

We moeten met z’n allen zorg dragen voor onze dierbare moeder natuur. Daarom gaat BUILDINC steeds op zoek naar de duurzaamste en meest ecologische materialen. Wij zijn niet enkel 100% duurzaam, maar ook 120% circulair. Al het materiaal waarmee de poolhouse gebouwd wordt, kan opnieuw geïntegreerd worden in nieuwe bouwprojecten. 

Veelgestelde vragen over poolhouses

Ongeacht het om een mobiele unit gaat of het plaatsen van een zwembadhuis in je tuin. Voor het bouwen moet je overal in België een bouw- of omgevingsvergunning hebben.

Voor bijgebouwen zoals tuinhuizen, serres of carports is dat meestal niet nodig als u de door uw gewest of gemeente voorgeschreven maximale oppervlakte, hoogte en afstand tot uw eigen woning en andere gebouwen respecteert.

Zo groot dat je maar wilt.

Leg uw poolhouseproject altijd eerst voor aan de bevoegde dienst van uw gemeente of stad.

Met het modulair systeem van BUILDINC kunnen sanitaire voorzieningen makkelijk en snel geplaatst worden.
Modulaire gebouwen bieden de mogelijkheid om meerdere verdiepen bij te bouwen.

Ben je een beetje handig en wil je graag zelf timmeren aan dé gedroomde eyecatcher in je tuin? Met de poolhouse zelfbouwpakketten van BUILDINC kan je in een handomdraai eigenhandig je moderne zwembadhuis in je tuin in elkaar zetten.

Samen met jou bekijken we wat je precies van je design verwacht. We werken een plan uit en adviseren je over afwerkingsmogelijkheden, elektriciteit, isolatie en zo meer.

De poolhouses en andere constructies van BUILDINC zijn door hun materiaalkeuze 100% duurzaam en geïsoleerd.
BUILDINC biedt de mogelijkheid om je poolhouse uit te breiden op maat. Zo heb je ook een poolhouse met toilet en douchemogelijkheden, smart home integratie, ect.
Ja, door de modulaire opbouw van het gebouw kan je alle onderdelen zelfs jaren nog aanpassen, uibreiden of hergebruiken.
Niet onbelangrijk bij het bouwen van een poolhouse is de structuur van je huis. Om lang te genieten van je extra mooie ruimte ga je best even na of je woning en/of dak voldoende draagkracht hebben. Door het lichte bouwsysteem van BUILDINC te gebruiken is meestal veel meer mogelijk dan eerst gedacht.

Bij BUILDINC kan jij zelf bepalen welke stijl het beste in je tuin past. Een poolhouse met landelijke klasse of modern design?

Ga je voor een poolhouse cottage in een landelijke stijl, voor een strak blokje of voor een leuke combinatie van beide? Wij helpen je hier graag op weg bij het maken van de juiste keuze.