Wil je een tuinkantoor kopen, dan moet je de keuze maken tussen een tuinkantoor op maat of een prefab tuinkantoor. Het belangrijkste voordeel van prefab is de gunstigere prijs. Doordat prefab tuinkantoren in vaste maten en uitvoeringen worden geproduceerd, zijn deze een pak goedkoper dan een op maat gemaakt tuinkantoor.

Nadeel is dan weer dat je zelf niet kan kiezen waar je ramen of deuren komen. Ook op gebied van uitzicht ben je erg beperkt en ziet het er erg basic uit. Bovendien zijn prefab kantoren vaak gemaakt in materialen die minder duurzaam zijn en meer onderhoud vergen.

Een op maat gemaakt tuinkantoor kan je helemaal laten bouwen en inrichten naar je eigen wensen en eisen. In principe kan je het kantoor zo groot en luxueus maken als je zelf wil.

Prefab woning op maat en volgens wens

De traditionele manier van woningbouw is door bouwmaterialen op de bouwplaats te brengen en daar stukje bij beetje door weer en wind de woning op te bouwen. Dat kan tegenwoordig gelukkig stukken makkelijker door te kiezen voor een prefab woning. De woning wordt dan in delen al gemaakt in de werkplaats, zodat op de bouwplaats alleen de delen nog gemonteerd hoeven te worden. Je prefab woning wordt dan ook binnen een paar dagen daadwerkelijk gerealiseerd.


 • Volledig op maat en volgens jouw wensen
 • Zowel zelfbouwpakketten als geplaatst
 • Begeleiding doorheen het volledige proces
 • Duurzame, circulaire & innovatieve materialen

Jij kiest de afwerking,
wij garanderen de kwaliteit.


Onze prefab woningen bieden je eindeloze mogelijkheden met een kwalitatieve afwerking in Tonosho Zwarthout, Thermowood, Padouk Hardhout of een gevelbekleding in steen.

Met BuildInc kies je voor een op maat gemaakte luxe prefab woning met volledig ecologische materialen. Of je nu kiest voor een klassieke prefab woning of voor een wat modernere stijl. Buildinc zal je begeleiden in het volledige proces en zal al je wensen zo goed mogelijk proberen te vervullen.

Een prefab woning bouwen is nog nooit zo makkelijk geweest.

BuildInc is in de Benelux exclusief verdeler van Tabiclack. Tabiclack levert hoogwaardige isolatieoplossingen voor alle soorten constructies, dé oplossing op maat voor het isoleren van prefab woningen, poolhouses, Tuinkantoortjes en optopping constructies waar ruimte beperkt is.

Zo heb je nooit last van koude bruggen of isolatieproblemen. 

Gevelbekleding voor je prefab woning

Buildinc werkt nauw samen met fabrikanten van diverse bouwmaterialen om constant de vinger aan de pols te houden op gebied van materiaalkeuze. De door ons aanbevolen en gebruikte materialen ondergaan de strengste testen op de markt en zijn meer dan eens innovatieve spelers in hun niche.

Hoe bouwen we je prefab woning
van je dromen?

Bij het bouwen van je prefab woning op maat wil je graag weten waaraan je toe bent. Dat begrijpen we bij Buildinc maar al te best. We leggen daarom graag uit hoe jouw project stap voor stap vorm zal krijgen.

Je krijgt een voorstel en prijs voor je vraag

Geen verrassingen bij Buildinc: je krijgt van ons één vaste prijs voor een prefab woning volledig volgens jouw wensen en zonder extra kosten achteraf.

Het plan voor een prefab woning van je dromen

Samen met jou bekijken we wat je precies van je prefab woning verwacht. We werken een plan uit en adviseren je over afwerkingsmogelijkheden, elektriciteit, isolatie en zo meer.

Jij bepaalt hoe er gebouwd wordt

Zelf als handige harry aan de slag met begeleiding van een professional of liever kant-en-klaar geleverd en geplaatst? Het kan alletwee: jij kiest, Buildinc levert zoals jij wenst.

Levenslang genieten

De prefab woningen van Buildinc zijn niet enkel 120% circulair, ze zijn ook bijzonder duurzaam. Je geniet van jarenlange garantie op de verschillende onderdelen van de constructie.

100%

Duurzaam
garantie

100% duurzaam, 120% circulair

De prefab woningen en andere constructies van Buildinc zijn door hun materiaalkeuze niet alleen 100% duurzaam, ze zijn ook 120% circulair. Hoe je meer dan 100% circulair kan zijn, horen we je vragen? Simpel: door de modulaire opbouw van onze gebouwen kunnen alle elementen tot jaren nadien hergebruikt worden in andere constructies, zelfs als de aard van het gebouw verschilt. Van je prefab woning een aanbouw maken voor het huis van je kinderen? You got it! 

Ontwerp en stijl jouw eigen luxe prefab woning

snel en eenvoudig!


tuinkantoor op maat

Prefab woning naar keuze

Buildinc heeft architecten en designers die allerlei verschillende stijlen ontwikelen, en dit steeds vanuit een houtbasis. Of je nu kiest voor een zadeldak, lessenaarsdak of een normaal plat dak, je krijgt een luxe prefab woning met de uitstraling waarbij je een goed gevoel krijgt. Jouw prefab woning wordt de nieuwe eyecatcher.

Je prefab woning wordt een nieuwe leefruimte in je leven en besteden hierdoor heel wat tijd en aandacht aan de isolatie, de akoestiek, de verluchting en het gehele binnenklimaat. Ook zorgt Buildinc ervoor dat je altijd genoeg natuurlijk lichtinval hebt in je prefab woning.

Prefab woning prijs

De prijzen van een prefab woning kunnen variëren naargelang het type gebouw en je persoonlijke preferenties. De prijs voor het plaatsen van een prefab woning hangt af van deze elementen:

 • Prefab woning of maatwerk?
 • De afmeting
 • Materiaalkeuze: uitvoering in hout of steen?
 • Technische voorzieningen
tuinkantoor modern


Veelgestelde vragen over prefab woningen

Is een bouwvergunning nodig voor een prefab woning?

Ongeacht het om een mobiele unit gaat of het plaatsen van een prefab woning. Voor het bouwen moet je overal in België een bouw- of omgevingsvergunning hebben.

Voor bijgebouwen zoals tuinhuizen, serres of carports is dat meestal niet nodig als u de door uw gewest of gemeente voorgeschreven maximale oppervlakte, hoogte en afstand tot uw eigen woning en andere gebouwen respecteert.

Hoe groot kan een prefab woning zijn?

Zo groot dat je maar wilt.

Leg je prefab woningproject altijd eerst voor aan de bevoegde dienst van uw gemeente of stad.

Zijn er sanitaire voorzieningen in een prefab woning?

Met het modulair systeem van BuildInc kunnen sanitaire voorzieningen makkelijk en snel geplaatst worden.

Kan ik meerdere verdiepen bouwen?

Modulaire gebouwen bieden de mogelijkheid om meerdere verdiepen bij te bouwen.

Zijn Buildinc prefab woningen geïsoleerd?

De prefab woning en andere constructies van Buildinc zijn door hun materiaalkeuze 100% duurzaam en geïsoleerd.

Welke voorzieningen kan Buildinc bieden?

BuildInc biedt de mogelijkheid om je prefab woning uit te breiden op maat. Zo heb je ook een prefab woning met toilet en douchemogelijkheden, smart home integratie, ect.

Kan ik een prefab woning later uitbreiden?

Ja, door de modulaire opbouw van het gebouw kan je alle onderdelen zelfs jaren nog aanpassen, uibreiden of hergebruiken.

Welke fundering heeft een prefab woning nodig?

Niet onbelangrijk bij het bouwen van een prefab woning is de fundering. Om lang te genieten van uw mooie prefab woning heb je een goede ondergrond nodig. BuildInc gebruikt een eigen systeem van kwaliteitsvolle beton voor een degelijke fundering.

The proof of the pudding
is in the eating


Bij het bouwen van je prefab woning op maat wil je graag weten waaraan je toe bent. Dat begrijpen we bij Buildinc maar al te best. We leggen daarom graag uit hoe jouw project stap voor stap vorm zal krijgen.

Bekijk enkele van onze referenties:

Krijg nu een plan & prijsraming voor een prefab woning op maat

 • Volledig op maat en volgens jouw wensen
 • Zowel zelfbouwpakketten als geplaatst
 • Begeleiding doorheen het volledige proces
 • Duurzame, circulaire & innovatieve materialen
Maak een keuzen en vraag gratis een plan & prijsraming aan
prefab zelfbouwpakket
prefab woning laten plaatsen