Tuinhuis

Tuinhuis

Wil je een tuinhuis kopen of bouwen naar eigen wens?

Met ons modulair bouwsysteem kunnen wij tuinhuizen bouwen in verschillende maten en uitvoeringen tegen prefab voorwaarden.

Een op maat gemaakte tuinhuis kan je helemaal laten bouwen en inrichten naar je eigen wensen en eisen. In principe kan je een tuinhuis zo groot en luxueus maken als je zelf wil.

tuinkantoor prijs

Een ecologisch tuinhuis!

Met de hulp van BUILDINC kan je een prachtig en duurzaam tuinhuis in verschillende stijlen bouwen. Wij bieden ook andere tuinconstructies aan zoals pergola’s of carports.

Het bouwsysteem van BUILDINC staat garant voor een snelle, luchtdichte constructie met een ononderbroken isolatieschil, zodat je het hele jaar warm en comfortabel bent in jouw ruimte. Bovendien maakt BUILDINC enkel gebruik van hout uit duurzame bossen en ecologisch bouwmateriaal. Wanneer je ervoor kiest om een tuinhuis van BUILDINC te bouwen, dan kies je voor kwaliteit, duurzaamheid en flexibiliteit.

Jij kiest de afwerking,
wij garanderen de kwaliteit.

Onze tuinhuizen bieden je eindeloze mogelijkheden met een kwalitatieve afwerking, design staat voorop. Je kunt kiezen voor een kwalitatieve afwerking bijvoorbeeld Degmeda gebrand houtgevelpanelensierpleisterklassieke baksteen, ect.

Met BUILDINC kies je voor een luxe tuinhuis op maat gemaakt met ecologische materialen. Of je nu kiest voor een bijgebouw aan je bestaande woning of een apart kantoor in je tuin of een tuinhuis voor opslagruimte. Wij begeleiden je in al je wensen en eisen in functionaliteit, design, techniek en afwerking.

Een tuinhuis bouwen is nog nooit zo makkelijk geweest.

BUILDINC is in de Benelux exclusief verdeler van het Tabiclack bouwsysteem. Tabiclack levert hoogwaardige bouwsystemen met een ongeziene isolatiewaarde, het bouwsysteem staat garant voor een snelle luchtdichte constructie met een ononderbroken isolatieschil, zo staat je constructie garant voor jarenlang plezier en voldoet deze aan de strengste normen op vandaag en ver in de toekomst.

Download de brochure voor alle technische specificaties.

Gevelbekleding voor tuinhuizen

BUILDINC werkt nauw samen met de fabrikanten van de aangeboden bouwproducten en systemen. Zo wordt continu de vinger aan de pols gehouden op gebied van materiaalkeuze. De door ons aanbevolen en gebruikte materialen ondergaan de strengste testen op de markt en zijn meer dan eens innovatieve spelers in hun niche.

Hoe bouwen we het tuinhuis van je dromen?

Bij het bouwen van je constructie op maat wil je graag weten waar je aan toe bent. Dat begrijpen we bij BUILDINC maar al te goed. We leggen daarom graag uit hoe jouw project stap voor stap vorm zal krijgen.

Je krijgt een voorstel en prijs voor je vraag

Geen verrassingen bij BUILDINC : je krijgt van ons één vaste prijs voor een Tiny House volledig volgens jouw wensen en zonder extra kosten achteraf.

Het plan voor een Tiny House van je dromen

Samen met jou bekijken we wat je precies van je microwoning verwacht. We werken een plan uit en adviseren je over afwerkingsmogelijkheden, elektriciteit, isolatie en zo meer.

Jij bepaalt hoe jouw Tiny House gebouwd wordt

Zelf als handige harry kan je aan de slag met begeleiding van een professional. Heb je liever kant-en-klaar geleverd en geplaatst? Het kan alle twee: jij kiest, BUILDINC levert zoals jij wenst.

Levenslang genieten

Tiny Houses met BUILDINC is niet enkel 120% circulair, het is ook bijzonder duurzaam. Je geniet van jarenlange garantie op de verschillende onderdelen van de constructie.

100% DUURZAAM, 120% CIRCULAIR

De tuinhuizen en andere constructies van BUILDINC zijn door hun materiaalkeuze niet alleen 100% duurzaam, ze zijn ook 120% circulair. Hoe je meer dan 100% circulair kan zijn, horen we je vragen? Simpel: door de modulaire opbouw van onze gebouwen kunnen alle elementen tot jaren nadien hergebruikt worden in andere constructies, zelfs als de aard van het gebouw verschilt.

Een tuinhuis op maat of liever kant-en-klaar?

tuinkantoor op maat

Tuinhuis op maat in België

BUILDINC is dé specialist in het uitwerken en produceren van ecologische constructies in België, volledig op maat gemaakt. Heeft je tuin een zeer specifieke vorm of heb je nood aan een constructie die volledig afgestemd word naar je noden en wensen?

We beschikken over een ruim netwerk van architecten en in-house interieurdesigners die verschillende stijlen aanpakken en uitwerken: zadeldak, lessenaarsdak, plat dak, L-vorm, U-vorm en noem maar op.

Tuinhuis prijs

De prijzen van tuinhuizen kunnen variëren naargelang het type gebouw en je persoonlijke preferenties. De prijs voor het plaatsen van een tuinhuis hangt af van deze elementen:

  • Prefab tuinhuis of maatwerk?
  • De afmeting
  • Afwerking in hout of steen?
  • Technische voorzieningen
tuinkantoor modern

Veelgestelde vragen over tuinhuizen

Ongeacht het om een mobiele unit gaat of het plaatsen van een tuinhuis. Voor het bouwen moet je overal in België een bouw- of omgevingsvergunning hebben.

Voor bijgebouwen zoals tuinhuizen, serres of carports is dat meestal niet nodig als u de door uw gewest of gemeente voorgeschreven maximale oppervlakte, hoogte en afstand tot uw eigen woning en andere gebouwen respecteert.

Zo groot dat je maar wilt. Het verschil tussen een tuinhuis, serre of huis zit hem in de functie.

Leg uw tuinhuisproject altijd eerst voor aan de bevoegde dienst van uw gemeente of stad.

Met het modulair systeem van BuildInc kunnen sanitaire voorzieningen makkelijk en snel geplaatst worden.
Modulaire gebouwen bieden de mogelijkheid aan om meerdere verdiepen bij te bouwen.
Tuinhuizen en andere constructies van BUILDINC zijn door hun materiaalkeuze 100% duurzaam en geïsoleerd.
BUILDINC biedt de mogelijkheid om je tuinhuis uit te breiden op maat. Zo heb je ook een mega tuinhuis met toilet en douchemogelijkheden, smart home integratie, ect.
Ja, door de modulaire opbouw van het gebouw kan je alle onderdelen zelfs jaren verder nog aanpassen, uitbreiden of hergebruiken.
Niet onbelangrijk bij het bouwen van een constructie is de structuur. Om lang te genieten van je extra mooie ruimte ga je best even na of je woning en/of dak voldoende draagkracht hebben. Door het lichte bouwsysteem van BUILDINC te gebruiken is meestal veel meer mogelijk dan eerst gedacht.

The proof of the pudding
is in the eating

Bij het bouwen van je constructie op maat wil je graag weten waar je aan toe bent. Dat begrijpen we bij BUILDINC maar al te goed. We leggen daarom graag uit hoe jouw project stap voor stap vorm zal krijgen.

Bekijk enkele van onze referenties: