Tuinkantoor

Tuinkantoor

Wil je een tuinkantoor kopen of bouwen naar eigen wens ?

Met ons modulair bouwsysteem kunnen wij tuinkantoren bouwen in verschillende maten en uitvoeringen tegen prefab voorwaarden.

Een op maat gemaakte tuinkantoor kan je helemaal laten bouwen en inrichten naar je eigen wensen en eisen. In principe kan je het kantoor zo groot en luxueus maken als je zelf wil. 

tuinkantoor prijs

Een modern tuinkantoor voor het leven.

Een modern houten tuinkantoor is ideaal voor mensen die in de bestaande woning te weinig plaats hebben om te werken.

Met het unieke bouwsysteem van BUILDINC wordt het bouwen van een tuinkantoor werkelijk kinderspel. Volledig op maat van jouw wensen en met een tijdloos design.

Overweeg je om een tuinkantoor zelf te bouwen met een tuinkantoor bouwpakket? Dat kan! Wij begeleiden je doorheen het volledige proces. Lees hoe wij tewerk gaan:

Jij kiest de afwerking,
wij garanderen de kwaliteit.

Onze moderne tuinkantoren bieden je eindeloze mogelijkheden met een kwalitatieve afwerking naar keuze in bijvoorbeeld Degmeda gebrand houtgevelpanelen
sierpleisterklassieke baksteen, ect.

Met BUILDINC kies je voor een luxe tuinkantoor op maat gemaakt met ecologische materialen. Of je nu kiest voor een bijgebouw aan je bestaande woning of een apart kantoor in je tuin. Wij begeleiden je in al je wensen en eisen in functionaliteit, design, techniek en afwerking.

Een tuinkantoor bouwen is nog nooit zo makkelijk geweest.

BUILDINC is in de Benelux exclusief verdeler van het Tabiclack bouwsysteem.

Tabiclack levert hoogwaardige bouwsystemen met een ongeziene isolatiewaarde, het bouwsysteem staat garant voor een snelle luchtdichte constructie met een ononderbroken isolatieschil, zo staat je constructie garant voor jarenlang plezier en voldoet deze aan de strengste normen op vandaag en ver in de toekomst.

Download de brochure voor alle technische specificaties.

Gevelbekleding voor tuinhuizen

BUILDINC werkt nauw samen met de fabrikanten van de aangeboden bouwproducten en systemen. Zo wordt continu de vinger aan de pols gehouden op gebied van materiaalkeuze. De door ons aanbevolen en gebruikte materialen ondergaan de strengste testen op de markt en zijn meer dan eens innovatieve spelers in hun niche.

Hoe bouwen we het tuinkantoor van je dromen?

Bij de realisatie van een droomhuis zijn de principes van ecologisch bouwen niet meer weg te denken. Een nieuw huis bouwen of een bestaand huis kopen en verbouwen, is een belangrijke stap. Dat begrijpen we bij BUILDINC maar al te goed. We leggen daarom graag uit hoe jouw project stap voor stap vorm zal krijgen.

Je krijgt een voorstel en prijs voor je vraag

Geen verrassingen bij BUILDINC : je krijgt van ons één vaste prijs voor een Tiny House volledig volgens jouw wensen en zonder extra kosten achteraf.

Het plan voor een Tiny House van je dromen

Samen met jou bekijken we wat je precies van je microwoning verwacht. We werken een plan uit en adviseren je over afwerkingsmogelijkheden, elektriciteit, isolatie en zo meer.

Jij bepaalt hoe jouw Tiny House gebouwd wordt

Zelf als handige harry kan je aan de slag met begeleiding van een professional. Heb je liever kant-en-klaar geleverd en geplaatst? Het kan alle twee: jij kiest, BUILDINC levert zoals jij wenst.

Levenslang genieten

Tiny Houses met BUILDINC is niet enkel 120% circulair, het is ook bijzonder duurzaam. Je geniet van jarenlange garantie op de verschillende onderdelen van de constructie.

100% DUURZAAM, 120% CIRCULAIR

De tuinkantoren en andere constructies van BUILDINC zijn door hun materiaalkeuze niet alleen 100% duurzaam, ze zijn ook 120% circulair. Hoe je meer dan 100% circulair kan zijn, horen we je vragen? Simpel: door de modulaire opbouw van onze gebouwen kunnen alle elementen tot jaren nadien hergebruikt worden in andere constructies, zelfs als de aard van het gebouw verschilt. Van je poolhouse een aanbouw maken voor het huis van je kinderen? You got it! 

Een tuinkantoor op maat
de naam waardig

tuinkantoor op maat

Instapklare tuinkantoren

Thuiswerken wordt steeds populairder, maar je moet nog steeds in alle rust kunnen werken. Daarom zijn tuinkantoren de ideale oplossingen: Je spaart tijd uit omdat je niet naar je werkt hoeft te pendelen, maar je kan toch in een afgezonderde kamer werken.

Het grootste voordeel van een tuinkantoor? Tijdens het werken geniet je van de rust in je tuin. Je bent natuurlijk niet verplicht om dit uitsluitend als werkplaats te gebruiken. Een tuinkantoor is veel meer dan een tuinhuis als kantoor. Een deel van je gebouw kan je gebruiken om te ontspannen. Door een kantoor in je tuin te bouwen creëer je een echte meerwaarde voor je thuis.

Tuinhuis prijs

De prijzen van tuinkantoren kunnen variëren naargelang het type gebouw en je persoonlijke preferenties. De prijs voor het plaatsen van een tuinkantoor hangt af van deze elementen:

  • Prefab tuinkantoor of maatwerk?
  • De afmeting
  • Afwerking in hout of steen?
  • Technische voorzieningen
tuinkantoor modern

Veelgestelde vragen over tuinhuizen

Ongeacht het om een mobiele unit gaat of het plaatsen van een kantoor in je tuin. Voor het bouwen moet je overal in België een bouw- of omgevingsvergunning hebben.

Voor bijgebouwen zoals tuinhuizen, serres of carports is dat meestal niet nodig als u de door uw gewest of gemeente voorgeschreven maximale oppervlakte, hoogte en afstand tot uw eigen woning en andere gebouwen respecteert.

Je kiest zelf hoe groot je jouw tuinkantoor wilt. Het verschil tussen een tuinhuis, serre of huis zit hem in de functie.

Leg uw tuinkantoorproject altijd eerst voor aan de bevoegde dienst van uw gemeente of stad.

Met het modulair systeem van BUILDINC kunnen sanitaire voorzieningen makkelijk en snel geplaatst worden.
Modulaire gebouwen bieden de mogelijkheid om meerdere verdiepen bij te bouwen.
Tuinhuizen en andere constructies van BUILDINC zijn door hun materiaalkeuze 100% duurzaam en geïsoleerd.
BUILDINC biedt de mogelijkheid om je tuinhuis uit te breiden op maat. Zo heb je ook een mega tuinhuis met toilet en douchemogelijkheden, smart home integratie, ect.
Ja, door de modulaire opbouw van het gebouw kan je alle onderdelen zelfs jaren verder nog aanpassen, uitbreiden of hergebruiken.
Niet onbelangrijk bij het bouwen van een constructie is de structuur. Om lang te genieten van je extra mooie ruimte ga je best even na of je woning en/of dak voldoende draagkracht hebben. Door het lichte bouwsysteem van BUILDINC te gebruiken is meestal veel meer mogelijk dan eerst gedacht.

The proof of the pudding
is in the eating

Bij het bouwen van je tuinkantoor op maat wil je graag weten waaraan je toe bent. Dat begrijpen we bij BUILDINC maar al te best. We leggen daarom graag uit hoe jouw project stap voor stap vorm zal krijgen.

Bekijk enkele van onze referenties: