Tuinkantoor container

Een tuinkantoor container vs. op maat gemaakt


tuinkantoor op maat

De nadelen van een tuinkantoor container

Twijfel je tussen een tuinkantoor container en een op maat gemaakte tuinkantoor?

Containerwoningen en constructies zijn erg populair. Ze zijn goedkoop, verplaatsbaar en je kan ze makkelijk stapelen, maar wat zijn de nadelen en waarom zou je toch opteren voor een tuinkantoor die op maat gemaakt is? Dat bespreken we hieronder.

Een groot nadeel van een zeecontainer als tuinkantoor is dat je vast zit met een bepaalde vorm die je niet eenvoudig kan aanpassen of uitbreiden. Wil je op kosten besparen dan moet je veel zelf bouwen. Iemand die niet zo handig is zou toch vakmensen in moeten huren, waardoor je uiteindelijk weer duurder uit bent.

Een ander nadeel is dat het dak van een zeecontainer niet altijd stevig genoeg is dus je zult altijd voor een ander of extra dak moeten kiezen. Wanneer je twee of meer zeecontainers op elkaar stapelt dan is er een extra stevige constructie vereist.

Voordelen van een modulaire tuinkantoor

De tuinkantoren van BUILDINC zijn op uniek en op maat gemaakt. We combineren modulair design met ecologische materialen. Dankzij het Tabiclack bouwsysteem heeft jouw tuinkantoor een ongeziene isolatiewaarde, het bouwsysteem maakt het mogelijk om eenvoudig aanpassingen te doen, te demonteren of uit te breiden.

BUILDINC staat garant voor een snelle luchtdichte constructie met een ononderbroken isolatieschil, zo heb je jarenlang plezier en voldoet je tuinkantoor aan de strengste normen op vandaag en ver in de toekomst.

Hoe bouwen we het tuinkantoor
van je dromen?

Bij het bouwen van je tuinkantoor op maat wil je graag weten waar je aan toe bent.
Dat begrijpen we bij BUILDINC maar al te goed. We leggen daarom graag uit hoe jouw project stap voor stap vorm zal krijgen.

Je krijgt een voorstel en prijs voor je vraag

Geen verrassingen bij BUILDINC : je krijgt van ons één vaste prijs voor een tuinkantoor volledig volgens jouw wensen en zonder extra kosten achteraf.

Het plan voor een tuinkantoor van je dromen

Samen met jou bekijken we wat je precies van je tuinkantoor verwacht. We werken een plan uit en adviseren je over afwerkingsmogelijkheden, elektriciteit, isolatie en zo meer.

Jij bepaalt hoe er gebouwd wordt

Zelf als handige harry kan je aan de slag met begeleiding van een professional. Heb je liever kant-en-klaar geleverd en geplaatst? Het kan allebei: jij kiest, BUILDINC levert zoals jij wenst.

Levenslang genieten

De tuinkantoren van BUILDINC zijn niet enkel 120% circulair, ze zijn ook bijzonder duurzaam. Je geniet van jarenlange garantie op de verschillende onderdelen van de constructie.

100%

Duurzaam
garantie

100% duurzaam, 120% circulair

De tuinkantoren en andere constructies van BUILDINC zijn door hun materiaalkeuze niet alleen 100% duurzaam, ze zijn ook 120% circulair. Hoe je meer dan 100% circulair kan zijn, horen we je vragen? Simpel: door de modulaire opbouw van onze gebouwen kunnen alle elementen tot jaren nadien hergebruikt worden in andere constructies, zelfs als de aard van het gebouw verschilt. Van je poolhouse een aanbouw maken voor het huis van je kinderen? You got it! 

The proof of the pudding
is in the eating


Bij het bouwen van je tuinkantoor op maat wil je graag weten waaraan je toe bent. Dat begrijpen we bij BUILDINC maar al te best. We leggen daarom graag uit hoe jouw project stap voor stap vorm zal krijgen.

Bekijk enkele van onze referenties:

Krijg nu een plan & prijsraming voor een bouwproject op maat

  • Optie 1: Standaardofferte

  • Optie 2: OFFERTE OP MAAT

Optie 1: Standaardofferte met richtprijs

Deze offerte is een standaardofferte, je krijgt hier een aantal voorbeeldprijzen.
Wens je een offerte op maat? Kies dan Optie 2: offerte op maat.

  • Volledig op maat en volgens jouw wensen
  • Zowel zelfbouwpakketten als geplaatst
  • Begeleiding doorheen het volledige proces
  • Duurzame, circulaire & innovatieve materialen
Vul hier je gegevens in
Afmeting project
  • Tussen 10-20m²
  • Tussen 20-30m²
  • Tussen 30-40m²
  • Groter dan 40m²
Standaardofferte tuinkantoor