Tuinhuis als kantoor

Een tuinhuis als kantoor?
Ontdek de voordelen


tuinkantoor op maat

Een tuinhuis als je nieuwe werkomgeving

Een tuinhuis gebruiken als kantoor? Dat kan!

De tijd dat thuiswerken enkel voor zelfstandigen was, is helemaal verleden tijd. Steeds meer en meer werknemers werken van thuis uit. Maar hoe zorg je dat je thuiskantoor je hele woonkamer niet overneemt? En hoe bewaar je jouw focus terwijl je gewoon thuis zit? Wel, een tuinkantoor is dé perfecte oplossing.

BUILDINC biedt je de mogelijkheid aan om in je eigen tuin een droomkantoor te bouwen. wij zorgen ervoor dat werk en privé op één of andere manier toch gescheiden blijft. Vraag een vrijblijvende offerte aan en wie weet word jij eigenaar van een kantoor in je eigen tuin.

Gevelbekleding voor tuinkantoren

Een tuinkantoor van BUILDINC geeft je eindeloze mogelijkheden met een kwalitatieve afwerking naar keuze in bijvoorbeeld Degmeda gebrand hout, gevelpanelen, sierpleister, klassieke baksteen, ect.

Een tuinhuis als kantoor: op maat gemaakt

Bij het bouwen van je tuinhuis als kantoor wil je graag weten waar je aan toe bent.
Dat begrijpen we bij BUILDINC maar al te goed. We leggen daarom graag uit hoe jouw project stap voor stap vorm zal krijgen.

Je krijgt een voorstel en prijs voor je vraag

Geen verrassingen bij BUILDINC : je krijgt van ons één vaste prijs voor een tuinkantoor volledig volgens jouw wensen en zonder extra kosten achteraf.

Het plan voor een tuinkantoor van je dromen

Samen met jou bekijken we wat je precies van je tuinkantoor verwacht. We werken een plan uit en adviseren je over afwerkingsmogelijkheden, elektriciteit, isolatie en zo meer.

Jij bepaalt hoe er gebouwd wordt

Zelf als handige harry kan je aan de slag met begeleiding van een professional. Heb je liever kant-en-klaar geleverd en geplaatst? Het kan allebei: jij kiest, BUILDINC levert zoals jij wenst.

Levenslang genieten

De tuinkantoren van BUILDINC zijn niet enkel 120% circulair, ze zijn ook bijzonder duurzaam. Je geniet van jarenlange garantie op de verschillende onderdelen van de constructie.

100%

Duurzaam
garantie

100% duurzaam, 120% circulair

De tuinkantoren en andere constructies van BUILDINC zijn door hun materiaalkeuze niet alleen 100% duurzaam, ze zijn ook 120% circulair. Hoe je meer dan 100% circulair kan zijn, horen we je vragen? Simpel: door de modulaire opbouw van onze gebouwen kunnen alle elementen tot jaren nadien hergebruikt worden in andere constructies, zelfs als de aard van het gebouw verschilt. Van je poolhouse een aanbouw maken voor het huis van je kinderen? You got it! 

The proof of the pudding
is in the eating


Bij het bouwen van je tuinhuis als kantoor wil je graag weten waar je aan toe bent. Dat begrijpen we bij BUILDINC maar al te goed. We leggen daarom graag uit hoe jouw project stap voor stap vorm zal krijgen.

Bekijk enkele van onze referenties:

Krijg nu een plan & prijsraming voor een bouwproject op maat

  • Optie 1: Standaardofferte

  • Optie 2: OFFERTE OP MAAT

Optie 1: Standaardofferte met richtprijs

Deze offerte is een standaardofferte, je krijgt hier een aantal voorbeeldprijzen.
Wens je een offerte op maat? Kies dan Optie 2: offerte op maat.

  • Volledig op maat en volgens jouw wensen
  • Zowel zelfbouwpakketten als geplaatst
  • Begeleiding doorheen het volledige proces
  • Duurzame, circulaire & innovatieve materialen
Vul hier je gegevens in
Afmeting project
  • Tussen 10-20m²
  • Tussen 20-30m²
  • Tussen 30-40m²
  • Groter dan 40m²
Standaardofferte tuinkantoor