Een tuinkantoor zelf bouwen

Een tuinkantoor zelf bouwen
tuinkantoor prijs

Je tuinkantoor zelf bouwen? Snel en eenvoudig!

tuinkantoor op maat

Ontdek de bouwpakketten van BUILDINC

Wil je een tuinkantoor volledig zelf bouwen met een tuinkantoor bouwpakket?

We begeleiden je in al jouw wensen en eisen in functionaliteit, design, techniek en afwerking.

BUILDINC is in de Benelux exclusief verdeler van het Tabiclack bouwsysteem. Met dit bouwsysteem creëer je een extra werkruimte, zonder hoge kosten en super geïsoleerd.

Een tuinkantoor zelf bouwen is nog nooit zo makkelijk geweest! Ontdek de voordelen hieronder en vraag gratis een offerte aan.

Gevelbekleding voor tuinkantoren

BUILDINC werkt nauw samen met de fabrikanten van de aangeboden bouwproducten en systemen. Zo wordt continu de vinger aan de pols gehouden op gebied van materiaalkeuze. De door ons aanbevolen en gebruikte materialen ondergaan de strengste testen op de markt en zijn meer dan eens innovatieve spelers in hun niche.

Hoe eenvoudig is het om een tuinkantoor zelf te bouwen?

Bij het zelf bouwen van je tuinkantoor wil je graag weten waar je aan toe bent.
Dat begrijpen we bij BUILDINC maar al te goed. We leggen daarom graag uit hoe jouw project stap voor stap vorm zal krijgen.

Je krijgt een voorstel en prijs voor je vraag

Geen verrassingen bij BUILDINC : je krijgt van ons één vaste prijs voor een Tiny House volledig volgens jouw wensen en zonder extra kosten achteraf.

Het plan voor een Tiny House van je dromen

Samen met jou bekijken we wat je precies van je microwoning verwacht. We werken een plan uit en adviseren je over afwerkingsmogelijkheden, elektriciteit, isolatie en zo meer.

Jij bepaalt hoe jouw Tiny House gebouwd wordt

Zelf als handige harry kan je aan de slag met begeleiding van een professional. Heb je liever kant-en-klaar geleverd en geplaatst? Het kan alle twee: jij kiest, BUILDINC levert zoals jij wenst.

Levenslang genieten

Tiny Houses met BUILDINC is niet enkel 120% circulair, het is ook bijzonder duurzaam. Je geniet van jarenlange garantie op de verschillende onderdelen van de constructie.

100% DUURZAAM, 120% CIRCULAIR

De tuinkantoren en andere constructies van BUILDINC zijn door hun materiaalkeuze niet alleen 100% duurzaam, ze zijn ook 120% circulair. Hoe je meer dan 100% circulair kan zijn, horen we je vragen? Simpel: door de modulaire opbouw van onze gebouwen kunnen alle elementen tot jaren nadien hergebruikt worden in andere constructies, zelfs als de aard van het gebouw verschilt. Van je poolhouse een aanbouw maken voor het huis van je kinderen? You got it! 

The proof of the pudding
is in the eating

Bij het bouwen van je tuinhuis als kantoor wil je graag weten waar je aan toe bent. Dat begrijpen we bij BUILDINC maar al te goed. We leggen daarom graag uit hoe jouw project stap voor stap vorm zal krijgen.

Bekijk enkele van onze referenties: