Vakantiewoning bouwen

Vakantiewoning bouwen

Elke vakantiewoning bouwen wij volledig op maat.
Ontdek hier alle voordelen met BUILDINC.

Droom je ook al lang van je eigen vakantiewoning die volledig naar jouw smaak is ontworpen en ingericht? Ga dan voor een vakantiehuis gebouwd door BUILDINC!

vakantiewoning bouwen 1

Bouw de mooiste vakantiewoning op maat bij BUILDINC

Wat is leuker dan in een vrij weekend of vakantie de auto in te springen en naar een gezellig vakantiehuisje te rijden. Toch kan huren op lange duur een hoop geld kosten. Velen kiezen er dan ook voor om op hun favoriete bestemming een vakantiewoning te kopen. Toch voldoet zo’n huisje vaak niet aan al je wensen. Droom je ook al lang van je eigen vakantiewoning die volledig naar jouw smaak is ontworpen en ingericht? Ga dan voor een vakantiehuis gebouwd door BUILDINC! Benieuwd naar alle mogelijkheden?

Diverse types en stijlen vakantiewoningen

Landelijk of modern? Groot of klein? Luxueus of toch eerder eenvoudig? Vakantiewoningen bestaan er in alle maten en stijlen. Ben je een echte levensgenieter? Misschien is een houten vakantiehuis in de natuur dan wel iets voor jou. Ook de grootte kan erg verschillen. Wie graag ‘back to basics gaat’ kan opteren voor een tiny house, terwijl een groot gezin eerder baat heeft bij een grotere vakantiewoning of villa met meerdere slaapkamers. Jouw wensen staan bij ons centraal. Wij bouwen een vakantiewoning dat aangepast is aan al je noden en verlangens. Voor wat inspiratie lijsten we hier een aantal populaire types recreatiewoningen voor je op:

Voor een vrijblijvende offerte op maat kan je altijd contact opnemen met BUILDINC,. Wij bekijken met veel plezier je plannen.

Zelfbouwpakket of sleutel-aan-de-deur

Ga je graag zelf aan de slag bij het bouwen van je vakantiewoning? De handige harry’s en harriettes kunnen zich wellicht uitleven met een bouwpakket geleverd door BUILDINC. Wij bezorgen je al het nodige materiaal, geven de nodige tips en deskundig advies, waarna je zelf gemakkelijk aan de slag kan gaan. Voor je het weet ben je al aan het relaxen in je zelfgebouwde vakantiewoning. Wauw!  Ben je niet echt een klusser? Geen probleem. Het team van BUILDINC kan ook zelf je vakantiewoning op locatie komen plaatsen. Zo hoef jij enkel te genieten!

Wist je dat je ons ook kan inschakelen om een prefab vakantiewoning te laten bouwen? Doordat grote delen van de woning al in het atelier worden gemaakt, kan je vakantiehuis snel ter plaatse in elkaar worden gezet. Meer weten over prefab woningen? Lees dan dit artikel: Prefab woning kopen.

Afwerking naar keuze

BUILDINC is in de Benelux exclusief verdeler van het Tabiclack bouwsysteem.

Tabiclack levert hoogwaardige bouwsystemen met een ongeziene isolatiewaarde. Het bouwsysteem staat garant voor een snelle luchtdichte constructie met een ononderbroken isolatieschil. Zo staat je bouwproject garant voor jarenlang plezier en voldoet deze aan de strengste normen vandaag en ver in de toekomst.

Download de brochure voor alle technische specificaties.

Vakantiehuis bouwen op maat bij BUILDINC

Wat is nu beter dan je vakantie door te brengen in je eigen comfortabele en gezellige vakantiehuis. Droom je al van je eigen recreatiewoning waar echt maatwerk en vakmanschap aan te pas komt? Laat je dan informeren door BUILDINC. Samen ontwerpen we een vakantiehuis met unieke uitstraling dat van alle gemakken voorzien is. Ons doel is om een hoogwaardig vakantiehuis te realiseren waar je meteen tot rust zal komen. Contacteer BUILDINC nu voor een gratis offerte of extra informatie en advies. We leggen je graag stap voor stap uit hoe jouw bouwproject vorm zal krijgen.

Prijs voor je project: Je krijgt een voorstel & kostenraming voor je vraag

Geen verrassingen bij BUILDINC: je krijgt van ons één vaste prijs voor een bouwproject volledig volgens je wensen en zonder extra kosten achteraf.

Het plan voor een bouwproject op maat

Samen met jou bekijken we wat je precies van je bouwproject verwacht. We werken een plan uit en adviseren je over afwerkingsmogelijkheden, elektriciteit, isolatie en zo veel meer.

Jij bepaalt hoe er gebouwd wordt

Zelf als handige harry kan je aan de slag met begeleiding van een professional. Heb je liever kant-en-klaar geleverd en geplaatst? Het kan allebei: jij kiest, BUILDINC levert zoals jij wenst.

Levenslang genieten

Optoppen met BUILDINC is niet enkel 120% circulair, het is ook bijzonder duurzaam. Je geniet van jarenlange garantie op de verschillende onderdelen van de constructie.

100% DUURZAAM, 120% CIRCULAIR

De ecologische gebouwen en andere constructies van BUILDINC zijn door hun materiaalkeuze niet alleen 100% duurzaam, ze zijn ook 120% circulair. Hoe je meer dan 100% circulair kan zijn? Simpel: door de modulaire opbouw van onze gebouwen kunnen alle elementen tot jaren nadien hergebruikt worden in andere constructies, zelfs als de aard van het gebouw verschilt. Van je poolhouse een aanbouw maken voor de woning van je kinderen? You got it!

circulair bouwen 2

Wat is circulair bouwen? Circulair bouwen is bouwen met een beter, zuiniger gebruik van hulpbronnen. Dat doen we door in een intense samenwerking slimmer te ontwerpen en kringlopen te sluiten.

Duurzame en ecologische recreatiewoning bouwen

BUILDINC is expert in het energiezuinig bouwen in Vlaanderen. Steeds zijn wij op zoek naar de duurzaamste bouwmaterialen en ecologische oplossingen. Daarnaast zorgen we ervoor dat je woning voldoet aan alle nieuwste energie-vereisten. En dat zal ook te merken zijn aan je energiefactuur!

Lees meer over bouwen volgens de BEN-principes (bijna-energieneutraal) op de site van de Vlaamse overheid of op onze website.

Bekijk enkele voorbeelden van vakantiewoningen: