Bungalow bouwen België

Bungalow bouwen België

Wil je graag een bungalow bouwen in België?

Elke vakantiewoning bouwen wij volledig op maat. Ontdek hier alle voordelen met BUILDINC.

bungalow bouwen belgie 2

Vakantie in eigen land: bungalow bouwen in België

Sta je te popelen om jouw eigen vakantiewoning uit de grond te stampen? Kan je niet wachten totdat je de eerste gasten kan ontvangen? Of wil je zelf intrekken in je tweede verblijf?

BUILDINC kan jouw droomwoning realiseren. Wij zijn namelijk expert in een bungalow bouwen in eigen land.

Hoe bouwt BUILDINC jouw bungalow?

Prefab woning

BUILDINC bouwt jouw bungalow in prefab. Dat wil zeggen dat we jouw bouwproject in ons atelier vervaardigen. Op locatie monteren we de verschillende onderdelen aan elkaar en werken we jouw bungalow zorgvuldig af. 

Aandacht voor duurzaamheid

Een woning van BUILDINC is erg energiezuinig. We integreren in elke woning hoogwaardige isolatie en ramen met dubbele beglazing. Bovendien hebben prefab woningen een goede luchtdichtheid. Zo voldoet jouw nieuwbouwwoning aan alle energievereisten. 

Dat heeft zowel voor jou als voor de natuur een groot voordeel. Jij kan besparen op de volgende energiefactuur en de aarde wordt een beetje groener. Win-win!

Naar eigen wens

Ben je fan van een moderne look? Of hou je meer van landelijk? Liefhebber van een industrieel interieur? Of toch eerder into bohemian? Wat jouw bouwstijl en voorkeuren ook mogen zijn, we passen de woning helemaal naar jouw eigen wensen aan!

Werkelijk alles kan je zelf kiezen: de binnen- en buitenafwerking, de kleur van de deuren, het materiaal van de gevel… Een prefab bungalow is écht op maat. 

Geïnteresseerd? Vraag een gratis offerte aan bij de vakmannen van BUILDINC.

Voordelen van een bungalow van BUILDINC

Geen tijdverlies

Omdat de bungalow gebouwd wordt in een atelier gaat het bouwproces een stuk sneller. Er zijn namelijk geen externe factoren waar je rekening mee dient te houden. Is er hevige regen? Is de werf niet bereikbaar? Of zijn de arbeiders niet ter plaatse? Met een bungalow in prefab neem je die zorgen makkelijk weg. Zo kan je voor je het weet jouw vakantiewoning inrichten!

Variatie aan mogelijkheden

Heb je een speciale voorkeur voor de indeling of afwerking van jouw bungalow? Wil je dat jouw bungalow echt een uniek exemplaar wordt? 

We staan open voor jouw ideeën en denken met je mee! Neem contact op met ons voor een persoonlijk gesprek.

Kwaliteit voorop

Een bungalow in prefab hoeft qua kwaliteit niet onder te doen voor een traditionele woning. We werken met duurzame materialen die jouw bungalow erg stevig maken. We streven ernaar om jouw bungalow zo’n lang mogelijke levensduur te schenken. Duurzaamheid ten top!

Duidelijke kosten

We geven op voorhand een duidelijke kostenraming mee. Die prijs staat vast. Zo kan je onverwachte extra kosten vermijden die vaak wel aanwezig zijn bij traditionele woningen. 

Afwerking naar keuze

BUILDINC is in de Benelux exclusief verdeler van het Tabiclack bouwsysteem.

Tabiclack levert hoogwaardige bouwsystemen met een ongeziene isolatiewaarde. Het bouwsysteem staat garant voor een snelle luchtdichte constructie met een ononderbroken isolatieschil. Zo staat je bouwproject garant voor jarenlang plezier en voldoet deze aan de strengste normen vandaag en ver in de toekomst.

Download de brochure voor alle technische specificaties.

Vakantiehuis bouwen op maat bij BUILDINC

Wat is nu beter dan je vakantie door te brengen in je eigen comfortabele en gezellige vakantiehuis. Droom je al van je eigen recreatiewoning waar echt maatwerk en vakmanschap aan te pas komt? Laat je dan informeren door BUILDINC. Samen ontwerpen we een vakantiehuis met unieke uitstraling dat van alle gemakken voorzien is. Ons doel is om een hoogwaardig vakantiehuis te realiseren waar je meteen tot rust zal komen. Contacteer BUILDINC nu voor een gratis offerte of extra informatie en advies. We leggen je graag stap voor stap uit hoe jouw bouwproject vorm zal krijgen.

Prijs voor je project: Je krijgt een voorstel & kostenraming voor je vraag

Geen verrassingen bij BUILDINC: je krijgt van ons één vaste prijs voor een bouwproject volledig volgens je wensen en zonder extra kosten achteraf.

Het plan voor een bouwproject op maat

Samen met jou bekijken we wat je precies van je bouwproject verwacht. We werken een plan uit en adviseren je over afwerkingsmogelijkheden, elektriciteit, isolatie en zo veel meer.

Jij bepaalt hoe er gebouwd wordt

Zelf als handige harry kan je aan de slag met begeleiding van een professional. Heb je liever kant-en-klaar geleverd en geplaatst? Het kan allebei: jij kiest, BUILDINC levert zoals jij wenst.

Levenslang genieten

Optoppen met BUILDINC is niet enkel 120% circulair, het is ook bijzonder duurzaam. Je geniet van jarenlange garantie op de verschillende onderdelen van de constructie.

100% DUURZAAM, 120% CIRCULAIR

De ecologische gebouwen en andere constructies van BUILDINC zijn door hun materiaalkeuze niet alleen 100% duurzaam, ze zijn ook 120% circulair. Hoe je meer dan 100% circulair kan zijn? Simpel: door de modulaire opbouw van onze gebouwen kunnen alle elementen tot jaren nadien hergebruikt worden in andere constructies, zelfs als de aard van het gebouw verschilt. Van je poolhouse een aanbouw maken voor de woning van je kinderen? You got it!

circulair bouwen 2

Wat is circulair bouwen? Circulair bouwen is bouwen met een beter, zuiniger gebruik van hulpbronnen. Dat doen we door in een intense samenwerking slimmer te ontwerpen en kringlopen te sluiten.

Prijs voor een bungalow

De prijs voor een bungalow verschilt van project tot project. We stellen een offerte op afhankelijk van jouw keuze in materialen, technische voorzieningen, grootte van de bungalow, afwerking…

Je kan ook kiezen tussen een bouwpakket, cascowoning of sleutel-op-de-deur woning. Jouw keuze zal de prijs meebepalen. We leggen hieronder kort even het verschil uit. 

Bouwpakket

Wil je graag meebouwen aan jouw bungalow? Dan kan je kiezen voor de optie bouwpakket. Onder deskundige begeleiding kan jij jouw innerlijke Bob de Bouwer tevoorschijn toveren.

Cascowoning

Bij een cascowoning beperkt BUILDINC zich tot de dragende constructie en buitenafwerking. Je woning is volledig wind- en waterdicht, maar de afwerking en inrichting laten we volledig aan jou over. 

Sleutel-op-de-deur woning

Is klussen niet aan jou besteed? Dan is de optie sleutel-op-de-deur wat jij zoekt! Je kan meteen intrekken in jouw instapklaar stekje. Een bungalow bouwen was nog nooit zo makkelijk!

Hou er ook rekening mee dat je bouwgrond dient aan te kopen. Denk ook aan extra kosten zoals registratierechten, het ereloon van de notaris, de aktekosten van de bouwgrond en de kosten voor een lening.  

Waarom je BUILDINC moet contacteren om een bungalow te bouwen

Jouw bouwproject is in goede handen bij de vakmannen van BUILDINC. Samen realiseren we een bungalow op maat. Dankzij onze expertise in energiezuinig bouwen voorzien we jou van het béste advies. 

Je kan ook overal in Vlaanderen terecht bij een van de professionals van een provinciaal steunpunt voor Duurzaam Bouwadvies voor algemene informatie over duurzaam bouwen.

In ieder geval: we staan te popelen om jouw bouwconcept te leren kennen. Bouw met een gerust hart. Bouw met BUILDINC!

Bekijk enkele voorbeelden van vakantiewoningen: